in

Johan Derksen haalt uit naar Frans Bauer: ‘Je bent niet ingeënt’

Johan wil niet naast Frans zitten, omdat hij niet is gevaccineerd. De gemoederen liepen vorige week donderdag hoog op aan tafel bij Humberto.

Frans Bauer liet namelijk niet los of hij nou wel of niet gevaccineerd was en dat zorgde voor enige discussie. Johan Derksen sprak zich daarover uit bij Veronica Inside.

Eigen keuze
Frans Bauer hield vorige week de lippen stijf op elkaar toen Lee Towers aan tafel bij Humberto vroeg of Frans wel of geen prik heeft gehaald.

“Ik laat me daar niet over uit. Je moet mensen zelf laten kiezen. Als artiest is het niet mijn taak om die prik te nemen.

Lees ook  Kabinet overweegt maximum van twee personen per terrastafel

Ik houd het gewoon liever voor mezelf”, aldus Frans. Daar bleek niet iedereen het mee eens te zijn, want er werd fel gereageerd op Frans’ beslissing.

Advies
Gerald Joling – die ook aan tafel zat – probeerde de boel nog een beetje te sussen door zijn ervaring te delen.

“Ik heb het in een grote tent gedaan, met heel veel mensen. Met tachtig man op een bankje. Ik ben met iedereen op de foto gegaan, ik heb het enig gehad en ik heb ook nergens last van gehad.

Dus ik kan het je adviseren, maar ik hóef ook niet te weten of je het hebt gedaan. Frans, als sterren aan de hemel staan, wat kan jou het schelen?”, aldus Joling.

Lees ook  Grote zorgen om vermiste Sebastien (14) uit Almkerk

Kritiek
De heren van Veronica Inside konden het niet laten om op deze discussie te reageren. Johan Derksen gaf aan dat hij de kritiek op Frans meer dan terecht vond.

Hij stelde zelfs dat hij niet bij Frans aan tafel zou willen zitten, mocht hij niet gevaccineerd zijn. “Ik had dan gezegd:

‘Bauer, je bent niet ingeënt jongen? Dan ga jij nou naar huis of ik ga naar huis, maar ik ga niet bij jou zitten’”, aldus Johan.

Man rijdt wekenlang rond met 400.000 euro aan coke in de auto, maar ‘wist daar niets van’

Vijf jongeren ernstig gewond bij eenzijdig ongeval