in

Jan komt thuis met gezicht vol verwondingen, maar kan zich niets herinneren

Jan Rullens (57) zal de nacht van dinsdag op woensdag niet snel vergeten, letterlijk en figuurlijk. Na een gezellige avond is de Haastrechter zwaar toegetakeld thuisgekomen.

Maar wat er precies gebeurd is, blijft tot op heden een mysterie. Afgelopen dinsdag heeft Jan een gezellige avond in de hoofdstad. Maar toen hij van station Gouda Goverwelle fietste kreeg de avond een bizarre wending.

Door de zware hersenschudding kan de Zuid-Hollander zich zelf niets meer herinneren van wat er tussen 19.00 en 04.00 uur heeft plaatsgevonden.

Lees ook  Dít is alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film Ferry

“Aan de gebruiksgegevens van mijn OV-chipkaart kan ik herleiden dat ik wel op de juiste stations heb in- en uitgecheckt. Vanaf Gouda Goverwelle ben ik op de fiets gestapt, richting park Steinse Groen.”

Waslijst aan verwondingen
Een uur later komt hij bebloed thuis, zonder aanwijzingen over hoe hij aan zijn letsel komt. “Normaal gesproken duurt deze tocht een kwartiertje.

Lees ook  Tokio uit La Casa de Papel uit de kleren

Wat er is gebeurd, is een groot raadsel. Mijn kleding en fiets zijn onbeschadigd. Ik heb melding gemaakt bij de politie.”

Dochter Judith Heikoop-van Duin somt Jan’s verwondingen op in een Facebook-bericht. “Een zware hersenschudding, scheur in zijn knieschijf, gebroken neus, kapot gezicht, gescheurde lip en gekneusde duim.” Ze doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden.

Minderjarigen doen bijna nooit aangifte van seksuele uitbuiting

Benzinedief neemt geen genoegen met accijnsverlaging: ‘Overdonderd door twee agenten’