in ,

Jan Dulles en vriendin Caroline verwachten derde kindje: ‘Na het verdriet een welkom lichtpuntje’

De zanger deelt het nieuws met een gemend gevoel. Emotioneel, maar prachtig nieuws voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline: ze verwachten een derde kindje.

De 3Js-zanger kondigt het nieuws met “een ietwat gemengd gevoel” aan op Instagram. In december vorig jaar kwam hun dochtertje Donna van drie maanden oud te overlijden.

Lichtpuntje
“Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen wat we weer een baby verwachten”, schrijft de zanger op Instagram.

“Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom.”

Lees ook  De wijnglasfles voor baby’s bestaat gewoon echt!

Decembermaand
Uit de aankondiging blijkt dat een gezond kindje voor Jan en Caroline niet iets is dat zij als vanzelfsprekend zien.

“Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar”, schrijft hij. “Dat zal een emotionele decembermaand worden.”

Hiermee doelt de Volendammer op het feit dat ze in deze maand hun dochtertje Donna verloren aan complicaties na een scheurtje in haar middenrif.

Lees ook  Niet eerder zoveel besmettingen: RIVM meldt 16.364 positieve tests

Donna
Donna zal altijd in het hart blijven van het stel. “We hopen te kunnen genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbijgaat dat we niet aan Donna denken.”

Een foto van de kleine Donna maakte daarom ook deel uit van de zwangerschapsaankondiging op Instagram. Grote broer James houdt de foto van zijn zusje liefkozend vast.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

2766 nieuwe besmettingen, ziekenhuisbezetting op laagste niveau sinds december

Snap jij het? Waar is de rest van het meisje gebleven? Optische illusie zorgt voor verwarring!