in

Jaimie Vaes zou bij Lil’ Kleine blijven, omdat hij dreigt persoonlijk materiaal openbaar te maken

Dat was even een gekke dag gisteren, want Glennis Grace en Lil’ Kleine zijn beiden opgepakt. Glennis Grace nadat ze met een knokploeg een bezoek had gebracht aan een supermarkt en Lil’ Kleine omdat hij zijn vriendin Jaimie Vaes heeft mishandeld.

Beide ‘artiesten’ zitten op dit moment nog vast. Lil’ Kleine (27), de artiestennaam van Jorik Scholten, kreeg vandaag bezoek van zijn advocaat, maar zoals we in deze video kunnen zien was zij niet erg spraakzaam.

Ondertussen blijven de geruchten over Lil’ Kleine wel rondgaan. Zo zijn de gelekte camerabeelden waarop is te zien hoe Jorik zijn vrouw mishandelde afkomstig van het pand waar de rapper en zijn verloofde Jaimie Vaes (32) wonen. Het zijn de enige camera’s die in de buurt hangen en de beelden zijn alleen toegankelijk voor de beveiliging of (andere) inwoners van het pand.

Lees ook  Foetus gevonden in park in Den Haag: 'We zijn bezorgd om de moeder'

Lil’ Kleine dreigt persoonlijk materiaal openbaar te maken
Het juicekanaal Juicechannel heeft laten weten dat wij uit betrouwbare bronnen hebben gehoord dat Lil’ Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie Vaes is te zien. Volgens deze bron zou Jaimie op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaarlijk zouden kunnen brengen. Dat zou een van de redenen zijn waarom zij blij Lil’ Kleine blijft. Dan kan ze nu misschien uit zijn greep ontsnappen, want een vader die de moeder van zijn kind met haar hoofd tussen de deur van een auto klemt is ook geen goed voorbeeld. Nee, Lil’ Kleine doet zijn bijnaam van ‘Pauper Kabouter’ echt eer aan.

Lees ook  Zien: Ali B verbaast volgers met afgetraind lichaam

 

Aanrander betast medewerkster in een supermarkt Oss, wie herkent hem?

Schokkende beelden: Lil Kleine mishandeld opnieuw Jaimie Vaes en klemt haar hoofd tussen de deur