in

Jada Borsato in spannend doorzichtig outfit zingt sterren van de hemel!

Een opvallende post van Jada Borsato gisteren. De bloedmooie dochter van Leontine en Marco kan namelijk naast acteren ook nog een behoorlijk staaltje zingen. Daarnaast weet ze met deze video niet alleen je oren te prikkelen. Menig jonge vent heeft er hierbij een nieuwe onbereikbare liefde bij. Jada plaatst namelijk een nummer dat ze op de bank heeft opgenomen.

Ze zingt hier samen met Benson Boone. Dat is een jongeman en een uit de Verenigde Staten afkomstige singer-songwriter. Hij nam deel aan de auditie van American Idol in 2021. De twee zingen ‘Ghost Town’ i duet en dit klinkt behoorlijk lekker. Zó lekker zelfs dat moederlief Leontine even pauze neemt van haar mediapauze en een stuk op haar eigen Story heeft geplaatst met de tekst “Proud“. Verschillende media veronderstellen dat haar mediapauze er bij deze op zit. Vermoedelijk heeft de trotse moeder alleen hier gewoonweg even de ruimte voor gemaakt.

Lees ook  Man ziet huis van buren te koop staan en tot zijn grote verbazing ligt zijn eigen kat op bed te relaxen

Jada Borsato op de bank met Benson Boone!
Veel volgers zijn uitermate blij dat ze dit jonge multi talent weer eens een keertje horen zingen. Met alle heisa van de afgelopen maanden rondom haar vader zal het vast ook geen makkelijke tijd zijn geweest. Verschillende reacties zijn te lezen: “Ahhh zo fijn om je weer te horen zingen, lief.” en “Wauw jada lieverd, wat een mooi nummer!“.

Lees ook  Drama: ‘Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar’

Waar de samenwerking tussen deze twee vandaan komt durven we nog niet te melden. Op het Instagram-kanaal van Benson zijn al meerdere reacties van Jada te lezen onder zijn post in de vorm van hartjes. Hieronder het nummer en de prettige en opvallende verschijning van Jada:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Jada Borsato (@jadaborsato)’in paylaştığı bir gönderi

Gezochte Pool (52) in Den Bosch aangehouden voor doden van echtgenote

Juultje Tieleman en Hunkemöller werken samen, en dat levert spannende foto’s op