in ,

Ik kocht een speeltje voor mijn vriendin en nu wil ze niet meer krikken met mij

Een s*ksspeeltje in de slaapkamer brengen, kan ervoor zorgen dat de s*ks eens zo goed is als voorheen.

Het maakt het voor beide partijen niet enkel spannender, maar zorgt er ook voor dat je dingen kan voelen die met ‘gewone’ s*ks bijna niet mogelijk zijn.

Dat het echter niet altijd een schitterend idee is om er*tisch speelgoed aan je vrouw te introduceren, bewijst onderstaand verhaal.

Erwin stelde zijn probleem voor aan de s*ksuoloog van het online magazine ‘Mens Health’. Hij introduceerde een vibrator aan zijn vrouw om de s*ks wat leuker te maken, maar dat had niet echt het gewenste effect.

De vibrat*r heeft mij volledig vervangen
“Tijdens de vorige lockdown zijn mijn vriendin en ik voor het eerst s*ksspeeltjes beginnen te proberen.

Ik kocht haar een vibrat*r en in eerste instantie was het een schitterend idee en maakte het onze s*ks ook een stuk beter.”

“De vibrator was iets extra dat de s*ks leuker en spannender maakte. Terwijl we bezig waren, hield ze een luchtdruk vibrat*r dan tegen haar clit*ris.

Lees ook  Fijn: Zusje plaatst foto van zus op Facebook terwijl ze aan het bevallen is!

Ze vertelde me dat ze nog nooit zo’n geweldige org*smes had. Ik dacht op dat moment dat het mijn beste cadeau ooit was Het probleem nu? De vibrator is ondertussen geen spannende accessoire meer, maar heeft mij gewoon vervangen.”

“Ik stond er eerst niet bij stil want het gebeurde heel geleidelijk. Zo hadden we minder en minder seks, maar de vibrat*r werd nog wel gebruikt.

We zijn nu echter op een punt gekomen waar we gewoon geen s*ks meer hebben. We liggen gewoon naast elkaar te mast*rberen.“

“Ze ligt nu naast mij met haar ogen toe en haar vibrat*r te spelen en ik mag dan kijken en mezelf aftrekken. Ze raakt mij echter niet meer aan en kust me zelfs niet meer.

Haar aanraken terwijl ze bezig is, heeft ze liever ook niet omdat ze zich dan minder kan concentreren.

Ik heb al getracht om het probleem aan te kaarten, maar dat had niet echt het gewenste effect.“

“Zo werd ze behoorlijk lastig en zij ze dat ik flauw deed en me niet bedreigd moest voelen door een s*ksspeeltje.

Lees ook  Matthijs van Nieuwkerk gescheiden én heeft al nieuwe vriendin

Ik vertelde haar dat ik me niet bedreigd voelde, maar dat ik gewoon terug s*ks zoals vroeger wil. Ze zei dat dit ooit wel zal terugkomen, maar dat ik haar niet onder druk moet zetten. Wat moet ik nu in godsnaam doen?”

De oplossing?
De s*ksuoloog van dienst stelde alvast voor om wel over dit probleem te blijven praten, maar niet op een aanvallende manier.

Hij is niet de eerste man bij wie dit gebeurt en zal zeker niet de laatste zijn. Indien je nog nooit een vibrator als vrouw hebt gebruikt, kan de eerste keer heel indrukwekkend zijn, aldus de s*ksuoloog.

Een andere oplossing volgens hem kan zijn om te zeggen tegen zijn vrouw dat het ok is als ze zich wil afzonderen om even in haar eentje te mast*rberen.

Zo kan ze van haar vibrat*r genieten, maar zal ze op termijn ook s*ks willen omdat ze de aanwezigheid van haar man mist.

Uitbehandelde Bibian Mentel: ‘Ik durf het nog aan’

Casey weegt 350 kilo – gamen en volstoppen met junkfood tot ik dood ga!