in ,

“Ik heb mijn vriend gedumpt voor zijn vader, die van hem was groter”

Het was liefde op het eerste gezicht toen de Britse Jamie-Rae Robertson (27) voor het eerst in de ogen keek van Andy Pinder (49) aan de eettafel.

Het was de eerste keer dat ze haar schoonfamilie ontmoette. Het probleem? De man op wie ze zo op slag verliefd was geworden, was de vader van haar vriend.

“Ik wist meteen dat hij de man was met wie ik de rest van mijn leven wilde doorbrengen”, vertelt Jamie-Rae Robertson aan de Britse krant Sunday Mirror.

“Zijn stem, de manier waarop hij naar me keek… Het gaf me vlinders in de buik, die van hem was ook groter.”

Toch was het allemaal niet zo simpel. Jamie-Rae zat op dat moment immers naast haar nieuwe vriend.

Lees ook  Neusspray voor vrouwen ‘die geen zin hebben in s*ks’goedgekeurd door Europa

Ze werd net geïntroduceerd aan zijn familie. De man die haar zo van haar stuk bracht, was zijn vader.

Vechten tegen de gevoelens
Ook Andy was van bij de eerste ontmoeting gefocust op Jamie-Rae. Alleen woonde hij op dat moment samen met zijn toenmalige vriendin.

“De eerste keer dat ik haar zag, vond ik haar meteen prachtig”, vertelt hij. “Maar ze was de vriendin van mijn zoon.

Ik woonde samen met iemand anders, en hoewel onze relatie niet goed ging, kon ik echt niet flirten met Jamie-Rae. Het was een groot taboe en het was veel te ingewikkeld.”

Beiden probeerden lange tijd te vechten tegen hun gevoelens. Uiteindelijk duurde het een aantal jaar voor ze de liefde lieten winnen.

Inmiddels had Andy zijn vriendin verlaten. Ook Jamie-Rae had haar relatie met de zoon van Andy stopgezet én had intussen een eerste kindje gekregen met een andere man.

Lees ook  Onderzoek: het is beter om uit te slapen dan vroeg opstaan en te sporten

Een kind en een huwelijk
De twee spraken met elkaar af om samen iets te drinken en belandden diezelfde avond nog samen in bed. Amper enkele dagen later beslisten ze familie en vrienden in te lichten.

Tegen alle verwachtingen in reageerden naaste familieleden heel goed. Zelfs de zoon van Andy, en toenmalige vriend van Jamie-Rae, gaf hen zijn zegen. Al waren er ook een aantal mensen die hun relatie meteen veroordeelden.

Maar dat heeft het koppel niet aan zijn hart laten komen. De twee kregen in november 2016 samen een dochtertje, Maddy. En volgende zomer zullen ze in het huwelijksbootje stappen.

Jaloerse echtgenoot lijmt vagijn van vrouw dicht

83-jarige vrouw flink gewond door beroving – Plast uit angst in broek