in

Iemand interesse? Deze 63-jarige oma traint keihard en krijgt constant aandacht van jonge mannen (foto’s)

Maak kennis met de 63-jarige Lesley Maxwell. Ondanks dat deze grootmoeder bijna op pensioen mag heeft ze nog steeds een indrukwekkend lichaam waar de gemiddelde twintiger en dertiger enkel maar van kan dromen. Zo zit ze elke dag in de fitness. Niet enkel om zichzelf te trainen, maar ze is daarnaast ook nog personal trainer.

Veel aandacht van jonge mannen
Haar lichaam afgetraind noemen, is dan ook een groot understatement. Lesley gaat elke week minstens 5 keer keihard trainen in haar lokale fitness. In veel gevallen is dat met haar 20-jarige kleindochter. Ze doet dit sinds haar scheiding op haar 48ste en is nog steeds single.

Lees ook  Nieuwe liefde Martien Meiland is deze BN’er

Dat ze van het single leven nog steeds geniet, wordt al snel duidelijk in een interview met het Britse Daily Star. Zo heeft ze naar eigen zeggen nog altijd gigantisch veel aantrek bij jonge mannen. Zelf heeft ze zich altijd ook al aangetrokken gevoeld door groenere blaadjes.

“Ik krijg op de fitness veel aandacht van jongere mannen. Soms zelfs van 18-jarige kerels. Ik kan al die mannelijke aandacht ook wel appreciëren. Heren maken mijn leven immers ook een stuk spannender en pikanter. Ik denk niet dat zoiets verandert omdat je plots wat ouder bent zoals mij.”

Lees ook  Vrouw die gepest werd omdat ze “lelijk” was, is onherkenbaar nadat ze €40.000 spendeerde aan plastische chirurgie.

Hieronder nog wat plaatjes van Lesley:

Zien: Foto’s van Anne Rose, de nieuwste bloedmooie vriendin van André Hazes!

Bizar: Vrouw geeft haar kat borstvoeding op vliegtuig