in

‘Huiveringwekkende’ moordpoging door pedojager: OM eist 10 jaar cel en tbs

Het Openbaar Ministerie heeft 10 jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen een 36-jarige vrouw uit Enschede.

Ze zou vorig jaar november samen met twee jongens van 16 en 18 jaar geprobeerd hebben een man te vermoorden.

Volgens de officier van justitie had de vrouw achterhaald dat het slachtoffer ooit was veroordeeld voor een zedenmisdrijf en wilde ze de man daarom doden. Ze overtuigde de jongens van 16 en 18 met haar mee te gaan.

Lees ook  Yolanthe Cabau onthult lang bewaard geheim

Knuppels en messteken
De man had een tv te koop staan, en dat gebruikte het drietal als smoes om bij hem langs te gaan. Volgens de officier van justitie volgde bij de man thuis een explosie van geweld.

De verdachten probeerden de man te vermoorden ‘door hem met knuppels letterlijk de hersenen in te slaan en met een groot mes meerdere keren diep in zijn rug te steken’.

Uiteindelijk stond er iemand voor de deur en stopten de verdachten met hun aanval. Volgens de officier van justitie is dat de redding geweest van het slachtoffer.

Lees ook  Zien: Op deze foto zijn de veel besproken fillers van Chantal Janzen duidelijk te zien!

Ze noemt de koelbloedigheid waarmee door de verdachten over hun moordplannen werd gesproken en waarmee ze zijn uitgevoerd ‘zowel huiveringwekkend als zorgwekkend’.

“De verdachte heeft daarnaast twee jongens in haar bizarre acties betrokken: jongens die toch al een belast verleden hadden en nu wederom aan traumatische gebeurtenissen zijn blootgesteld. Dat moet

Jaimie en Lil Kleine in videostatement: er was geen fysiek geweld

Jongeman wil zich in laten schrijven bij universiteit en komt er dan achter dat hij 12 jaar geleden is ontvoerd