in

Hugo de Jonge scheldt oude vrouw uit: “Hou je bek”

Het coronavirus heeft ons helaas nog niet verlaten, maar het ziet ernaar uit dat we de coronaregels wel kunnen laten varen. De lockdowns, avondklok en de 1,5 meter zijn in ieder geval achter de rug.

Volgens Hugo de Jonge is het coronatoegangsbewijs een belangrijk instrument om extra zorg in dit najaar te voorkomen. Volgens Hugo de Jonge staat ons land op een belangrijk punt:

“We zien dat de rek eruit is in de samenleving om zich nog langer aan maatregelen te houden”, vertelt hij aan Hart van Nederland. “We zien tegelijkertijd dat de rek eruit is in de zorg om keer op keer maar te moeten opschalen vanwege coronapatiënten.”

Lees ook  Ernstig zieke Maud (1) heeft een rolstoelbus nodig en buurt schiet te hulp: ‘Het is hartverwarmend’

Er wordt gezegd dat negen op de tien coronapatiënten die opgenomen moeten worden ongevaccineerd zijn. De schatting is dat twee miljoen Nederlanders niet gevaccineerd zijn. Daarom vind De Jonge het coronabewijs een belangrijke maatregel.

De vrouw in onderstaande video is het niet eens met die maatregel. Toen Hugo het gebouw probeerde te verlaten schreeuwde de vrouw ‘indirecte vaccinatieplicht’. Ook had ze het erover dat de vaccinaties niet veilig zouden zijn. De Jonge staat verward stil en zegt: Hou je muil”.

Lees ook  Monsieur Cannibale verdwijnt uit Efteling: 'Iedereen moet zich welkom voelen'

Bekijk hieronder de beelden. Vind jij dat Hugo goed heeft gereageerd? Laat het ons weten in de reacties!

Had koningin Máxima een relatie met deze man?

Koningin Máxima met spoed opgenomen in ziekenhuis