in ,

Hongerige vent vliegt 720 km om McDonald’s te eten

Heb je enorme trek in een hamburger, maar zijn de restaurants dicht en is thuisbezorgen ook geen optie? Dan is er nog maar één optie: even de helikopter pakken om je Big Mac op te halen.

Sancties
De 33-jarige Russische miljonair Viktor Martynov had trek in een hamburger met friet, maar hij liep tegen een klein probleempje aan.

De Russische botenbouwer was lekker op vakantie in de vers geannexeerde Krim en daar zijn een paar sancties die roet in het eten kwamen gooien.

Lees ook  Kerk beschoten in Urk, mogelijk met luchtbuks

Westerse bedrijven zoals McDonald’s mogen er geen zaken doen, dus Martynov moest wat extra moeite doen voor zijn hamburger.

Fastfood
Heel ‘fast’ zal zijn fastfood niet geweest zijn, want de dichtstbijzijnde McDonald’s was een kleine 720 kilometer verderop in de stad Krasnodar.

De hongerige miljonair huurde een helikopter, waarna hij en zijn vriendin een toertje maakten richting het restaurant.

Lees ook  Marco en Leontine Borsato bouwen een stevig feestje

Eenmaal aangekomen konden ze helaas niet met hun helikopter door de McDrive, dus gingen ze maar rustig zitten voor hun diner.

Al met al vond de Botenboer uit Rusland het een geslaagde ervaring. Met zijn buik gevuld vloog hij diezelfde avond nog terug naar zijn vakantiebestemming.

Het prijskaartje van de hamburgers en de milkshakes viel bovendien nog best wel mee, als je de vliegreis van 2200 euro even wegdenkt.

Man wandelt 450 kilometer om af te koelen na ruzie met vrouw

30 mensen gaan op de vuist bij ruzie om zak chips