in

‘Hondje Lil’ Kleine toch overleden aan overdosis cocaïne’

Ondanks ontkenningen van Lil’ Kleine zou zijn hondje Bowgie toch overleden zijn aan een overdosis cocaïne. Dat vertelt Yvonne Coldeweijer.

In oktober 2019 lekten er WhatsApp-berichten uit waaruit moest blijken dat het hondje van de rapper overleden was aan cocaïne. Kleine had de drugs op zijn salontafel laten rondslingeren.

Yvonne brengt het nieuws naar buiten nadat Jaimie Vaes op Instagram zei dat ze een nieuw hondje wil. “Ze postte een hondje waarbij ze zei: ‘Het lijkt me zo leuk als ik weer een puppy zou hebben!’ Daarop heb ik gepost van: ‘Zullen we het maar niet doen?’ De vorige keer is het namelijk een beetje misgegaan met hun hondje.”

Lees ook  Slaap je slecht? Zet één van deze vijf planten in je kamer en je zal slapen als een roosje!

Cocaïne gevreten
Yvonne beseft dat het al een beetje een oud verhaal is. Ze vervolgt: “Maar ik zag heel veel reacties van mensen die helemaal niet wisten waar ik het over had. Er lag schijnbaar coke op tafel en het hondje heeft cocaïne gevreten en is overleden aan een overdosis. Deze mensen: argh…”

De roddelqueen zegt dat het een ongeluk was, maar dat het gewoon nooit had mogen gebeuren. Zeker niet met een kind in huis.

Lees ook  18 Transformaties van vrouwen die in echte koninginnen veranderen

Ander hondje
Later probeerde de rapper het verhaal nog te ontkrachten door beelden van het hondje te posten, maar Yvonne ontmaskert hem. Ze toont foto’s van het hondje uit de video en de echte Bowgie. Daarover zegt de blondine: “Dit is een ander hondje. Het is ook een pomeriaantje in black en tan, maar als je heel goed kijkt kun je zien dat het een ander hondje is.” Volgens Yvonne is ook het tweede hondje overleden.

Schokkende beelden: Lil Kleine mishandeld opnieuw Jaimie Vaes en klemt haar hoofd tussen de deur

‘Lil’ Kleine chanteert Jaimie Vaes met heftige beelden’