in

Hondenhater slaat vrouw (59) in gezicht en schopt haar hond: ‘Altijd weer die rothonden’

Dronten – Vrijdag 12 november 2021 omstreeks 15:40 uur liep een 58-jarige vrouw uit Dronten klappen op toen zij met haar honden langs het Dorpsbospad liep. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond en deed aangifte. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

Het slachtoffer verklaarde dat op enig moment een man aan kwam fietsen. Hij riep daarbij ‘die rothonden honden altijd’ en gaf vervolgens een van de honden een schop. De vrouw sprak de man daarop aan en kreeg direct een klap in het gezicht waardoor ze ten val kwam. Hij boog vervolgens over haar heen en zei wil er nog een? Hij pakte haar bril, die gevalen was door de klap en gooide deze vervolgens hard op de grond en ging daarna op de bril staan waardoor deze stuk ging. Daarna stapte op zijn fiets en reed weg in de richting van de Zonnewijzer (school).

Lees ook  Moord op peuter Robin Bogers laat 25 jaar later nog altijd diepe sporen na

Door het slachtoffer is van deze mishandeling aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart. Uit het onderzoek is gebleken dat er ten tijde van de mishandeling meerdere wandelaars en fietsers in het Van Veldhuizenbos waren. De politie verzoekt aan een ieder die van deze mishandeling getuige is geweest contact op te nemen met de politie via 900-8844 of via het tipfomulier informatie te delen. Uiteraard hoopt de politie dat de verdachte zich komt melden aan het politiebureau.

Lees ook  Jonge verdachte van moord op homos*ksuele David (42) weggelopen uit Vlaamse instelling

Signalement verdachte
De man is vermoedelijk tussen de 70 -75 jaar oud en heeft een blanke huidskleur en een normaal postuur, heeft een lengte van ongeveer 1.80-1.85, hij droeg zwarte jas en droeg een donkerblauw gebreide muts. Hij reed op een zwarte fiets met zwarte fietstassen.

Minderjarige (15) veroordeeld voor poging moord op leeftijdsgenoot op schoolplein

Forum-leider Baudet noemt ongevaccineerden ‘de nieuwe Joden’