in ,

Hoeveel lijnen tel jij aan de binnenkant van je pols? Lees je palmen en ontdek of je bijzonder bent!

Via onze handen kunnen we veel te weten komen van het karakter en de aanleg van iemand. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het heel lastig om de “toekomst te voorspellen” uit de lijnen om iemands handen.

De lijnen aan de binnenzijden van je pols zijn net als handen. Het varieert van 1 tot 4 lijnen die verder doorlopen, onderbroken zijn, diagonaal lopen, korter en langer, enzovoorts..

Deze lijnen zijn net zo uniek als die van je handen en vertellen allemaal een ander verhaal over je karakter, gezondheid en toekomst.

In dit artikel hebben we de variaties op een rijtje gezet zodat je er achter kan komen wat voor persoon je echt bent!

Lijn 1:
De meeste mensen hebben we 2 of 3 lijnen op hun polsen. De eerste lijn is het belangrijkst, deze vertelt namelijk hoe gezond en actief je als persoon bent. Heb je een doorlopende lijn?

Lees ook  Zo hou je jouw jongeheer groot en sterk

Dan zal je een gelukkig, lang en gezond leven leiden. Wordt de eerste lijn onderbroken? let dan goed op je levensstijl.

Het zal geen verrassing zijn maar je doet er verstandig aan om te letten op je dieet in combinatie met lichaamsbeweging.

Heb je een eerste lijn die meerdere keren wordt onderbroken? Dit kan te maken hebben met een trauma uit het verleden of omdat je moeite hebt met het waarmaken van je dromen, wensen en ambities.

Lijn 2:
Is de tweede lijn niet onderbroken? Dan heb je waarschijnlijk een succesvol en bevredigend leven. Is de tweede lijn sterk aanwezig?

Dan leid je waarschijnlijk een luxe leven. Heeft de lijn een aantal onderbrekingen? Volgens metafysica betekent dit dat je in financieel zwaar weer zit.

Lees ook  Toerist in Turkse Antalya had beter wel zonnebrand kunnen smeren

Lijn 3:
Niet iedereen is gezegend met een derde lijn maar heb jij ‘m wel? Dan ben je in staat om veel invloed op andere mensen uit te oefenen.

Zowel in je privé leven als je carrière lukt het jou om invloed op anderen uit te oefenen. Hierdoor is de kans groter dat je later succesvol wordt of bent.

Lijn 4:
Gezegend met vier lijnen? Reken dan maar op een groot gezin en een lang en gelukkig leven!

Maak je overigens geen zorgen als de lijnen onderbrekingen hebben. Natuurlijk ben je voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor de successen in ons leven! Zolang je iets heel graag wilt, ben je ook in staat om dat te bereiken!

Rachel Hazes: ‘Het enige dat André Hazes mij naliet waren twee huilende kinderen en enorme schulden…’

Remmen werken niet: vrachtwagen schuift weg op ovonde en komt op helling terecht