in

Heftig: Sonja Bakker maakt er een eind aan

Uit pure schande en schaamte trekt Sonja Bakker zich terug. Om haar naam nog een beetje te kunnen zuiveren zal ze de media vermijden, maar de mentale breakdown ligt op de loer.

Zoals wij onderhand allemaal weten is plagiaat koningin Sonja door de afgelopen mediarel zwaar door de mand gevallen en ziet ze uit pure wanhoop en schaamte het niet meer zitten en neemt ze tijdelijk afstand van alles.

Dat ze afstand heeft genomen is nog niet genoeg gezien ze over de rug van anderen haar imperium bij elkaar geschraapt heeft de afgelopen decennia.

Lees ook  Coronatoegangsbewijs mag blijven, is niet discriminerend of onwettig

Ze heeft al haar recepten en de foto’s daarvan van haar laatste boeken één op één gekopieerd van bekende foodbloggers.

Nu de dief niet meer kan rentenieren van haar geplagieerde dieetboeken zal het niet raar zijn als ze binnenkort in een zware depressie terecht zal komen gezien ze haar miljoenen imperium ziet instorten.

Lees ook  Dit zijn de knappe vrouwen van de VDD

Je kunt niet ongestraft zo een grote misstap begaan en als zij haar naam op enige wijze nog wil zuiveren zal ze haar (gestolen) verdiende miljoenen moet doneren aan een goed doel, maar dat zal de hebberige, egoïstische Sonja vast niet willen denken wij, want anders zou ze in eerste instantie geen plagiaat plegen wat ze herhaaldelijk uitvoerde en ze had ook nog het lef om haar medewerkers de schuld te geven van haar fout.

Sarkis verloor zijn zus door de Almelose kruisboogschutter: ‘Het is teveel’

Frank Jansen in elkaar geslagen door zijn ex Rogier Smit