in

Heftig: ‘Art Rooijakkers met spoed opgenomen in ziekenhuis’

Een poliep zorgt ervoor dat Art Rooijakkers voorlopig even niet op de ether te horen. Hij kan wel gewoon televisie blijven maken…

Slecht nieuws voor presentator Art Rooijakkers. Hij heeft wéér een poliep op zijn stembanden. Afgelopen september had hij er ook al last van. Hij vertelde toen in de Coen en Sander Show: ,, Ik zit bij de arts die ook Jan Smit heeft geopereerd. Dus als ik geholpen ben ga ik alleen nog maar nummer 1-hits scoren.” Die nummer één hits hebben tot nog toe op zich laten wachten. Sterker, hij is de komende tijd niet te horen bij zijn programma op BNR Nieuwsradio.

Lees ook  Verjaardagsfeestje Amalia loopt uit de hand

Wel gewoon televisie
Via Instagram maakte hij het nieuws van de nieuwe poliep bekend: ‘Zo. De laatste @brnnieuwsradio #bigfive van de week zit erop. Of nou ja. Niet alleen deze week’, aldus de presentator. Rooijakkers blijft voorlopig nog wel gewoon televisie maken. Alleen zijn theater- en radiowerkzaamheden moet hij stillegen: ‘Dat is flink balen! Maar wie weet kom ik wel beter terug en komt die droom om operazanger te worden alsnog uit…’, aldus Rooijakkers.

Lees ook  Eindelijk bewijs: Het jongste kind uit het gezin blijkt inderdaad het vervelendst te zijn

Zien: de pluspunten van Selena Gomez hangen er mooi bij

Dave De Kock leidde politie naar lichaam van ontvoerde Dean (4): verstopt tussen rotsblokken op afgelegen parkeerplaats