in

Grote geheimen Mark Rutte op straat: premier kocht huis met een andere man

Ooit vertelde Mark Rutte (53) dat hij graag biseksueel zou zijn omdat hij dan ‘de hele wereld’ achter zich aan zou krijgen.

Ook biechtte hij op graag naakt in zijn huis rond te lopen. Maar veel meer ontboezemingen deed de huidige premier niet.

In de biografie Mark Rutte van NRC-journaliste Petra de Koning doen anderen dat nu wel. Zijn meest innige vrienden komen ook voor in het boek.

Vanaf de vijfde klas trok Mark veel op met Anthony Dekker, die zijn voornaam later veranderde in Lodewijk, met wie hij later zelfs een huis kocht.

Lees ook  Papa knipt dochter’s haar af nadat ze highlights heeft laten zetten voor haar verjaardag

Lodewijk woonde echter maar kort in het huis en liet daarna zijn moeder Kitty daar intrekken, boven Mark.

Twintig jaar was deze Kitty een vertrouweling voor Mark, die elke zondag koffie bij haar dronk. Vier jaar geleden hield dat ritueel echter op: precies toen Mark in het buitenland was, maakte Kitty een doodsmak van de trap.

Lees ook  Verdachte inbreker herkend vanwege ‘dikke kont’

Gelukkig werd ze diezelfde dag nog dankzij een buurvrouw gevonden. Na het incident verhuisde Kitty naar een verzorgingshuis, waar Mark haar altijd bleef bezoeken.

In hun jaren samen was Kitty een tweede moeder geworden voor Mark, die bittere tranen huilde toen zij in april 2019 overleed.

Hoe hecht hun band was, wordt nog maar eens onderstreept door het feit dat Mark één van de maar acht aanwezigen op haar uitvaart was.

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib pronkt met zijn dikke nieuwe auto

4 trucs om snel van je koortslip af te komen