in

Gordon krijgt hele gemene reacties op zwembadfoto: ‘Dikke walrus!’

Gordon heeft een zwoele foto online geplaatst waarop hij aan de rand van een zwembad ligt. De reacties zijn helaas weinig enthousiast: de presentator wordt ordinair gebodyshamed. “Walrus!”

Het emiraat Dubai heeft Gordon dit jaar mogen verwelkomen als nieuwe inwoner. De entertainer is Nederland, waar hij zijn miljoenen bij elkaar geharkt heeft, namelijk helemaal zat.

Wel vindt hij het belangrijk om dag in dag uit aan het door hem zo gehekelde Nederland te laten zien wat hij allemaal doet in het zonnige Dubai.

Walrus Gordon
Gordon is heerlijk aan het genieten van het leven in Dubai. We zien op sociale media vooral veel eetfoto’s voorbijkomen: hij hopt van sushi naar oesters en weer terug.

Het resultaat laat hij vandaag zien met een zwoele foto waarop hij in een strakke zwembroek aan de rand van het zwembad poseert (zie onderstaand).

Lees ook  Kabinet: geen versoepelingen per 21 april!

Het doet een beetje denken aan de zwembadfoto van Thierry Baudet een paar jaar geleden, maar dan toch net iets minder esthetisch verantwoord.

En dat leidt tot ontzettend gemene reacties over Gordon. Hij wordt namelijk massaal gebodyshamed. Er zijn vooral veel mensen die hem met een walrus vergelijken. Not done, natuurlijk.

SBS-kijkers kritisch
Het zijn met name de kijkers van Gordons eigen SBS 6 die hem door de mangel halen. De Facebook-pagina van Shownieuws staat vol met mensen die niet kunnen geloven dat de presentator zich zo heeft laten fotograferen.

“Vroeger spoelden walvissen aan op het strand, tegenwoordig gaan ze bij het zwembad liggen”, sneert Sjonnie.

“Geen interesse in dat vette lichaam bah”, briest Shownieuws-reaguurder Charles. En Paula: “Is toch niet pikant, een walrus op de rand van het zwembad? Bah bah.”

Lees ook  Tweelingzussen delen één man (ook in de slaapkamer)

‘Geen honger meer!’
Als Myriam zegt dat ze ‘gelijk geen honger meer’ heeft, reageert Shownieuws daarop met een gif’je van Gordon, waarop de zanger een doodvermoeid gezicht trekt.

Al met al zijn de reacties allemaal heel naar en onaardig. Echt niet leuk voor Gordon. “Pleurt op met die vent aub”, zegt Wesley. En Dennis: “Ja echt he, denk je die Hazes hoor je niks van, krijg je deze galbak.”

Is er dan helemaal niemand die wél rode oortjes krijgt van Gordon? Ja, ene Nelly. “Ziet er goed uit, geweldige foto. Gordon is een mooie man. Het mag gezien worden, niks mis mee.”

Zwembadfoto
De bewuste zwembadfoto:

Hond komt om bij uitslaande woningbrand Alphen aan den Rijn

3 keer raden waarom dit filmpje inmiddels 5 miljoen views heeft