in

GEZOCHT: Vrouw op elektrische fiets vlucht na aanrijding met 3-jarige jongetje

Een 3-jarige jongetje werd maandag 19 april op het het Adriaan Duyckpad aangereden door een vrouw op een elektrische fiets. Het jongetje raakte hierbij gewond. De vrouw is doorgefietst.

Op maandagmiddag 19 april steken een 3-jarig en een 4-jarig jongetje vlak achter elkaar het fietspad voor de woningen aan het Adriaan Duyckpad in Woerden vanaf de stoep over naar de kinderspeeltuin.

Langs het fietspad staan waarschuwingsborden “spelende kinderen”. Vanuit de richting van het station komt een jonge vrouw met een stevige snelheid op haar elektrische fiets aanrijden.

Lees ook  Levi (12) komt na 166 kilometer wandelen aan bij oma in Vught: 'Zo trots op hem'

Zij heeft witte oortjes in en kijkt ogenschijnlijk op haar telefoon, die zij in haar hand houdt. Het 3-jarige jongetje loopt tegen de zijkant van de fiets aan en komt hard ten val.

De fietsster stopt iets verderop, wordt door een getuige aangesproken, maar zegt niets fout te hebben gedaan en fietst hard weg.

Lees ook  Dit zijn de knappe vrouwen van de VDD

Het jongetje wordt in het ziekenhuis onderzocht: een hoofdwond wordt gelijmd en hij blijkt een gescheurd kuitbeen en gebroken scheenbeen te hebben. Zijn linkerbeen wordt in het gips gezet en hij mag meerdere weken niet lopen.

Vragen
Wie weet wie deze fietsster mogelijk is?
Herken je jezelf in het verhaal, dan willen wij je vragen je bij de politie te melden.

17-jarige dood na steekpartij, moeder gewond

13-jarige gestoken, daders spoorloos