in

Gewonde vrouw aangehouden na vondst dode vrouw onder viaduct Haaksbergen

De gewonde vrouw die in de nacht van zondag op maandag werd gevonden onder een viaduct over de N18 in Haaksbergen (Overijssel), is maandag aangehouden. Ze wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van een vrouw die eveneens werd aangetroffen onder het viaduct.

De politie onderzoekt momenteel de toedracht en aanleiding van het mogelijke misdrijf. In de buurt van het viaduct zijn twee fietsen gevonden die volgens de politie van de vrouwen zijn.

Lees ook  Hond leidt politie naar gewond en onderkoeld baasje: ’Ze is mijn kleine beschermengel’

Het is onbekend of de twee vrouwen elkaar kenden en wat zich precies onder het viaduct heeft afgespeeld. De politie weet wie de aangehouden, gewonde vrouw is, maar deelt haar identiteit niet. Zij ligt nog in het ziekenhuis en is aanspreekbaar.

De identiteit van de overleden vrouw moet officieel nog worden vastgesteld. De politie meldt dat haar familie op de hoogte zal worden gesteld.

Lees ook  ’Salmonellabesmetting gerelateerd aan Kinder Surprise-chocolade maakt kinderen ziek’

Om meer te weten te komen over het incident, doet de politie een oproep aan getuigen. Specifiek is de politie op zoek naar mensen in de omgeving die vanaf 0.30 uur bijzonderheden hebben gezien of hebben vastgelegd. Zij kunnen bellen met 0900-88 44, een digitaal tipformulier invullen of zich bij het politiebureau melden.

Over het viaduct rijdt geregeld ook een stoomtreintje.

Vermiste Martijn (20) dood teruggevonden in bos bij Hilversum: ‘Dit voelt als een nachtmerrie’

Floor (16) krijgt ei in gezicht gegooid: ‘Grote kans dat hij blind wordt’