in

Gespot: Lil’ Kleine en Jaimie Vaes weer samen op Ibiza

Rapper Lil’ Kleine (26) en zijn vriendin Jaimie Vaes (31) zijn weer samen gespot in een restaurant op het Spaanse eiland Ibiza.

Dat is voor het eerst sinds afgelopen weekend, toen het nieuws naar buiten kwam dat Jorik, zoals Lil’ Kleine eigenlijk heet, haar zou hebben mishandeld. Ook de beste vriendin van Jaimie, Estelle Cruijff (42), is erbij.

“Wij houden erg veel van elkaar”

Het nieuws over de vermeende mishandeling heeft voor een hoop ophef gezorgd de afgelopen dagen.

Op de beelden hieronder is te zien hoe Jorik en Jaimie voor het eerst sinds het geweldsincident bij een restaurant zijn. Hun zoontje Lío is vooralsnog niet gespot.

Lees ook  Ruim 8500 nieuwe besmettingen, instroom in ziekenhuizen opnieuw hoog

Eerder op de dag werd het nieuws bekendgemaakt dat radiostation FunX voorlopig geen muziek meer speelt van de rapper.

Of het gaat om een tijdelijke of permanente ban is nog niet bekend. “We volgen het nieuws en gaan komende tijd even kijken hoe we hier op lange termijn mee omgaan”, aldus een woordvoerder.

Gisteravond brachten Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine eigenlijk heet, en Jaimie Vaes het volgende statement naar buiten.

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten, maar zeker ook onze dieptepunten.

Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd”, luidt het begin van de verklaring.

Lees ook  Twee doden en twee gewonden op boot in Bolsward, mogelijk door koolmonoxidevergiftiging

Verder ziet Jorik in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.”

Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, zodat ze de gebeurtenissen samen kunnen verwerken. “Wij houden erg veel van elkaar.”

Jaimie zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer. Ze zei door haar partner te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen.

Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil’ Kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest. Het stel heeft samen een zoontje, Lío.

Gratis lapdance bij vaccinatie

Lara (22) sterft nadat ze op ziekenhuisvloer op hulp moest wachten