in

Geiten gedood en gedumpt

De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van twee mannen die verdacht worden van het dumpen, mogelijk mishandelen en doden van 2 geitjes.

De dode geitjes werden zaterdagavond aangetroffen in de bosjes van het Streekbos, nabij de parkeerplaats vlakbij de kruising Veilingweg met de Haling in Grootebroek-Andijk.

De dierenpolitie is een onderzoek gestart naar de identiteit van twee mannen die kort daarvoor op dezelfde plek zich verdacht gedroegen en waren weggereden in een donkergrijze bus.

Lees ook  Grote grazers Oostvaardersplassen zonder vergunning doodgeschoten

Op de locatie waar de geitjes werden aangetroffen is forensisch onderzoek gedaan en de geitjes zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

Vragen aan het publiek
Bent u zaterdagavond rond 20.00 uur in de omgeving van het Streekbos geweest, nabij de parkeerplaats vlakbij de kruising Veilingweg met de Haling in Grootebroek-Andijk en heeft u mogelijk iets gezien?

Lees ook  Man ‘steelt’ hond van buurman om hem van mishandeling en verwaarlozing te redden

Neemt u dan a.u.b. contact op met de dierenpolitie via tel.nr. 0900-8844 of via bijgaand tipformulier. Vermeld u er a.u.b. zaaknummer 2021114809 bij: dank alvast!

Moeder is 22 weken zwanger als ze bevalt van tweelingmeisjes die niet alleen overleven, maar floreren

Politie over fatale steekpartij: ‘Verdachte (23) en minderjarig slachtoffer kenden elkaar niet’