in ,

Géén grap, hier bestel je nu je eigen Frikandellen-Dekbedovertrek!

Soms zijn er dingen in het leven waar je eigenlijk alleen maar van kunt dromen. Een eigen privé-eiland bijvoorbeeld, miljoenen op de bank, het leven van Hugh Hefner mogen leven of een Frikandellen-Dekbedovertrek.

Allemaal dingen waarvan je bijna zeker kunt zijn dat je het misschien wel nooit zal waarmaken in je leven. Maar we kunnen je vertellen dat wij daar nu verandering in kunnen gaan brengen.

Je leven zal nóóit meer hetzelfde zijn na vandaag… of dinsdag natuurlijk. Het is namelijk vandaag ‘Voor 22:00 uur besteld, dinsdag in huis.’

Lees ook  Maria vindt rode rattenslang in haar bed: 'Hij ging sissen als je dichterbij kwam'

Je hebt misschien al een ideetje waar we het over hebben door de dromen die we net hebben opgesoms, dus hier komt ‘ie!

Je eigen Frikandellen-Dekbedovertrek!
De beschrijving is dan ook fenomenaal: “Zet je tanden maar in het lekkere broodje frikandel van dit mooie dekbedovertrek.

Het overtrek is extra speciaal, want je krijgt het broodje exclusief geserveerd met mayonaise, ketchup en uitjes.

Lees ook  Ella Leyers laat haar meest sexy lingerie-foto’s zien en iedereen is weer stapelzot van de 32-jarige actrice

Precies, zoals het hoort bij een frikandel speciaal. Bestaat jouw leven vooral uit Food and Fun? Dan is het dekbedovertrek met het broodje frikandel op je lijf geschreven.

Bijna letterlijk zelfs als je eronder wegkruipt en heerlijk weg droomt.” Maar nu is de vraag natuurlijk waar dit prachtige dekbedovertrek nu precies te koop staat. En dat is natuurlijk op Bol.com voor maar 39.95 euro van ‘Y NOT’. Dit wil je toch in je leven:

Lidl verkoopt spotgoedkope compacte vaatwasser voor de arme student!

Ouders krijgen berichtje van school over frikandel-verslaafd kind!