in ,

Gast filmt hoe zijn vriendin er thuis bij zit nadat hij haar foto op Instagram ziet!

Wanneer je op Instagram zit te scrollen dan kom je eigenlijk constant foto’s van mensen tegen die er zo perfect mogelijk uit proberen te zien.

Ze zijn altijd op vakantiebestemmingen waar je alleen maar van kunt dromen, zijn de hele dag uit eten en hoeven niet te werken. Tenminste, zo lijkt het vaak. Wanneer je echt miljoenen volgers hebt dan kun je er natuurlijk aardig van leven vanwege het promoten van bedrijven en producten. Daar kun je geld voro vragen. Maar vaak genoeg doen mensen behoorlijk alsof het allemaal zo perfect is in hun leven. Wanneer je dus de godganse dag op social media zit dat is je kijk op de wereld toch behoorlijk aangepast hierdoor.

Lees ook  Wouter (14) zakt in elkaar op hockeyveld en overlijdt, school en club in rouw

Instagram vs. Eggie!
Mensen stellen zich daardoor steeds vaker torenhoge verwachtingen en eisen om te behalen wat ze op social media zien. De vriend van de volgende dame die je gaat zien laat je even de andere kant van het verhaal zien. De dame in kwestie heeft ruim 700.000 volgers dus ook die mogen even zien hoe de vork in de steel zit. Toch knap gedaan dat fotootje:

Lees ook  Deze 7 huisdieren komen het meest voor in het huis van een tokkie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicocapone (@nicocapone.comedy)

Meilandjes verhuizen na enkele maanden opnieuw: «Dit huis is te druk»

Bewezen: Je wordt slimmer als je vaker sushi eet