in

Gaat niet goed met Mark zoon van Peter Gillis: ‘Heb nachtmerries’

Mark de zoon van Peter Gillis die beide bekend zijn van de tv-serie Massa is Kassa heeft voor het eerst sinds de roofoverval een interview gegeven.

Mark werd behoorlijk toegetakeld tijdens de roofoverval. Hij kreeg veel klappen en schoppen en werd ook nog bewerkt met stroomstootwapens.

Zijn vader Peter had er zelf niks van meegekregen hij lag namelijk te slapen en begreep pas dat er wat mis was toen de politie aanwezig was.

Lees ook  Welke kleur heeft deze schoen? Heel het internet is in de war!

Mark zegt in het interview het volgende over de overval.

“Ik heb altijd geleerd dat je op moet letten, maar deze kwam onverwacht… Dat doet wel iets met je. Ik heb nu alleen nog maar een maar blauw oog, maar m’n gezicht was helemaal dik.”

“Ze hebben allerlei scans gedaan, maar daar ben ik gelukkig goed vanaf gekomen. Ik heb niet heel veel hersens, maar wát ik heb is wel aardig geschud, ja.”

Lees ook  Tony Junior is nog steeds verliefd op Maan: ‘Haar slipje hangt boven mijn bed’

“Ik ken mijn vader eigenlijk niet zo emotioneel. Hij is heel hard en dat raakt mij dan ook wel. Eigenlijk heb ik zijn klappen opgevangen.”

Peter heeft inmiddels de beveiliging van hem en zijn familie flink opgeschroefd een tweede overval zit er dan ook niet meer in volgens Peter.

Mark laat ook weten blij te zijn met alle lieve kaartjes en bloemen die hij van fans van het programma Massa is Kassa heeft gehad.

Zien: E-mail van Sarah van Soelen over break-up uitgelekt!

Schokkende feiten: Dit heeft Mark Rutte afgelopen jaren allemaal verkeerd gedaan