in ,

Man zuipt absint, ontwaakt met enorme penis-tattoo op dijbeen

Katertje? Wees blij dat je Greg niet bent. Deze Britse vakantieganger werd wakker met een enorme p*nis. Getatoeëerd. Op zijn dijbeen. Rob Geus, kom er maar weer in: ”Man, man, man!”

Absint: wij wagen er ons liever niet aan. Het gifgroene drankje heeft door de jaren heen een op z’n zachtst gezegd nogal beruchte reputatie opgebouwd.

In de vroege 20e eeuw werd het na tal van incidenten zelfs in grote delen van Europa verboden. In Nederland mocht de gevreesde versnapering pas in 2004, na een verbod van maar liefst 95 jaar, weer geconsumeerd worden.

P*nis-tattoo: een goeie Duitse helm
Voor een zekere Greg, een Engelsman waar verder geen gegevens van bekend zijn gemaakt, wel.

Lees ook  Slaap je slecht? Zet één van deze vijf planten in je kamer en je zal slapen als een roosje!

Hij genoot met zijn maten van een vakantie in het zonnige Magaluf, een badplaats op het Spaanse eiland Mallorca, toen hij op een ochtend wakker werd en zich helemaal niets meer kon herinneren van de stapavond die slechts enkele uurtjes achter hem lag.

Zo brak als een tak ontdekte hij een gigantische p*nis op z’n dijbeen (zie foto). Compleet met aderen, een goeie Duitse helm en we menen zelfs het plasgaatje te herkennen.

Puik werk. Greg lachen, zijn maten lachen. Maar de pret was snel voorbij toen Greg begon te krabben en erachter kwam dat de p*nis niet met een stift getekend was. Het bleek om een tattoo te gaan. Jezus mina, Greg!

Lees ook  Dit is de bloedmooie vriendin van ‘de man met de snor’ Bram Krikke

Absint was de dader
In het Britse televisieprogramma Tattoo Fixers liet Greg zijn beschamende postzegel zien. Hij verklaarde: ”Ik dronk een paar absintjes en nog wat andere alcoholische drankjes.

Toen ik erachter kwam dat het een tattoo was, dacht ik dat ’t het eind van mijn leven zoals ik het leidde zou zijn.” Gelukkig voor Greg is de jongeheer inmiddels veranderd in een draak.

Achja, op z’n minst was het weer eens wat anders dan een anker of een hartje…

Eis: celstraf en tbs voor 21-jarige man vanwege verkrachtingen in Zoetermeer

Flinke ruzie: Rachel Hazes ontdekt dat Klaas Otto kind wil met andere vrouw!