in ,

First-Dates Serveerster Laura laat vrij weinig aan je verbeelding over!

Er zijn verschillende redenen om naar het programma First Dates te kijken natuurlijk. ten eerste zijn de serveersters vaak behoorlijke oogappeltjes wat het kijken wat fijner maakt.

Maar ook de onhandige dates en de pijnlijke afwijzingen zijn voor veel mensen fijn kijkvoer. De Nederlandse versie heeft alleen behoorlijk weinig echte matches, vooral in vergelijking met de Britse versie van het programma.

Mocht je dus een happy ending aan de dates waarderen, dan kunnen we je verwijzen naar de overzeese buren die toch wat makkelijker in elkaars armen vallen.

Lees ook  Jutta Leerdam geniet van de zon met weinig kleding

Maar we kunnen je ook vast verklappen dat we meerdere redenen kunnen bedenken dat je deze Britse versie wat vaker aan mag zetten op je beeldbuis. We hebben het namelijk over de serveerster die daar rondloopt.

Laura, de knapste serveerster van First Dates!
En die serveerster, dat is Laura Nicole Tott, een behoorlijk knappe dame die erg in trek is op social media.

Lees ook  Onderzoek zegt: je dronken persoonlijkheid is wie jij echt bent!

Natuurlijk heeft ze haar bekendheid aan dat programma te danken. Maar misschien heeft het programma zijn succes ook wel een beetje aan de looks van deze dame te danken. Voor veel mannen is ze namelijk vast een geode reden om toch naar First Dates te kijken:

Harde taal voor onze André Hazes: “Hier moet hij niet komen”

Wow: de jongen van de Kinder Chocolade verpakking is echt een hottie geworden