in ,

EU geeft jongeren cadeautje: gratis 30 dagen met de trein door heel Europa

De EU heeft een leuk cadeautje voor jongeren. Iedereen die tussen 1 juli 2001 en 1 januari 2004 is geboren, komt in aanmerking om volgend jaar gratis met de trein reizen door heel Europa!

DiscoverEU-actie van de Europese Unie
Eu heeft het mogelijk gemaakt voor 60.000 jongeren, dat ze gratis met de trein door Europa kunnen reizen. De inschrijving voor de zogeheten DiscoverEU-actie van de Europese Unie is om 12 uur begonnen en duurt twee weken. Wil jij graag meedoen, dan zijn er wel enkele vragen die je moet beantwoorden. Dit doe je via de website.

Lees ook  Shelly Stark de allermooiste vrouw van Nederland uit de kleren!

Ben jij een van de gelukkige uit de 60.000 die in de mogelijkheid worden gesteld hiervoor, dan kan je vanaf maart volgend jaar tot maximaal dertig dagen lang met de gratis treinpas je ‘horizon verbreden en andere Europeanen ontmoeten’, zegt de EU.

Vanwege de Coronavirus is Het DiscoverEU-programma uitgebreider dan de voorgaande jaren. Het vertrekdatum voor een reis met de treinpas kan tot volgend jaar het laatste momen gewijzigd worden, dit vanwege het pandemie.

Lees ook  Daar is ‘ie weer: het matje is anno 2020 weer helemaal hip

Gratis treinpasjes
De vicevoorzitter van de commissie, Margaritis Schinas, gaf aan: “De afgelopen achttien maanden hebben onze jongeren in een ware geest van solidariteit waardevolle tijd en bepalende momenten opgeofferd. Daarom ben ik zo blij dat we meer treinpassen dan ooit kunnen aanbieden.”, aldus de vicevoorzitter.

2022 is het het Europese Jaar voor de Jeugd, dus er is nog meer voor de jongeren in petto…

Zien: Nieuwe vriend van Jaimie Vaes is ongeveer 6 x het formaat van Lil Kleine!

Ali (61) redde moeder en kleine kinderen uit brandend huis: ‘Ik heb genoeg geleefd’