in ,

Er is iets verschrikkelijks gebeurd met het gezicht van Dionne Stax

Wilfred Genee is diep geschokt over het gezicht van Dionne Stax. Hij vindt dat ze tijdens de televisieactie voor Oekraïne veel te bruin zag. De presentator vond het gewoon te ver gaan. “Het was zo belachelijk bruin.”

Maandagavond leidde Dionne Stax samen met Britt Dekker het belpanel van de actie. Omdat ze net terug is uit Mexico was ze behoorlijk bruin geblakerd. Dat viel natuurlijk ook de kijkers op.

Bijna oranje
Mensen raken er maar niet over uitgepraat. Een zekere Tom zei: “Is Dionne Stax namens alle 44 miljoen Oekraïners onder de zonnebank geweest.”

Lees ook  Onderzoek toont aan: klagen over andere weggebruikers is hartstikke gezond

RDJ134 uit Den Haag laat weten: “Ik zag wat van dat Giro 555 vanavond. Dionne Stax had een behoorlijke spray tan. Die was bijna oranje.”

Wilfred Genee
De huidskleur van het gezicht van Dionne is ook Wilfred Genee niet ontgaan. “Is Dionne Stax onder de zonnebank in slaap gevallen ofzo?

Lees ook  Dé nieuwste zomertrend: Sneakers met hoge hakken – zo lelijk dat niemand ze zou mogen dragen

Die was zó belachelijk bruin gisterenavond.” Johan Derksen deed er nog een schepje bovenop: “Ze had ook zo’n heel brede mond. Ze was net Katrien Duck.”

Wilfred besluit: “Ik bedoel: Britt heeft gewoon een witte kleur, maar die Dionne is donker zeg. Niet te geloven allemaal!”

Dionne liep haar kleurtje natuurlijk gewoon op tijdens haar vakantie in Mexico.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Vier maanden cel voor aan randing 87-jarige vrouw

Naomi verdient 700.000 euro per jaar omdat mensen het opwindend en boeiend vinden om haar te zien eten