in

Eloise had ongemerkt corona: ‘Niet eens hoofdpijn of buikpijn’

Niemand minder dan Eloise van Oranje (18) is deze keer te gast in ‘FOMOFIEL de Podcast’. Openhartiger dan ooit vertelt de gravin over hoe het is als heel Nederland zich met je liefdesleven bemoeit, hoe ze omgaat met negatieve reacties en haar studententijd.

“Ik had voor de zekerheid getest en toen was ‘ie positief”. De gravin studeert sinds dit schooljaar aan Hotelschool The Hague.

“Het is het beste óóit”, vertelt ze enthousiast over het feit dat ze samenwoont met 260 medestudenten.

Lees ook  Jongedame vergeet de weerspiegeling van aquarium en plaatst deze foto op Marktplaats:

Waar veel studenten hun klasgenoten al maanden niet gezien hebben, kan Eloise gewoon een deur verder lopen. “Ik ontmoet zoveel leuke mensen. Ik deel een kamer met iemand, maar dat gaat heel makkelijk.”

Zo makkelijk dat ze helaas ook al drie keer in quarantaine zat. Ook is ze één keer positief getest op het coronavirus, biecht ze op tijdens het gesprek.

“Ik wist niet eens dat ik het had”, vertelt ze. “Maar ik had voor de zekerheid getest en toen was ‘ie positief. Ik voelde me niet slecht, niet eens hoofdpijn of buikpijn.”

Lees ook  Jeroen is al 3 jaar vermist: 'Zolang hij niet gevonden wordt, heb ik levenslang'

Hoewel uitgaan er momenteel niet inzit voor kroegtijger Eloise, geniet ze wel optimaal van het studentenleven.

Zo vertelt ze in de podcast ook over haar ontgroening, die helaas ‘minder leuk was’. Eloise: “Er waren echt niet zulke leuke tijden, maar je sleept elkaar echt erdoorheen.”

Vlak na de opname heeft ze de officiële inauguratie zodat ze onderdeel wordt van het dispuut. “Het einde van m’n ontgroening. Superspannend”, aldus de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien.

Wachten in de kassarij duurt man te lang, dus schopt hij een medewerkster en loopt weg

Man (29) krijgt zes maanden cel voor gooien zwaar vuurwerk naar agent