in

‘Eerste bewijzen grensoverschrijdend gedrag Marco Borsato’

Yvonne Coldeweijer is niet bang van juridische stappen vanwege Marco Borsato. Ze zegt concrete bewijzen te hebben van het grensoverschrijdend gedrag van de zanger. “Ik ben klaar voor jou”, zegt de blondine strijdlustig.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds zegt dat hij al anderhalf jaar op de hoogte is van de geruchten over grensoverschrijdend gedrag van Marco tegenover jonge meisjes.

De geruchten kwamen echter pas twee weken terug in de openbaarheid. Het was het programma RoddelPraat dat de knuppel in het hoenderhok gooide.

Gevaar?
Yvonne Coldeweijer sprak eerder al van strafbare feiten, maar formuleerde geen concrete beschuldigingen.

Toen RoddelPraat het nieuws bracht, liet ze verstaan dat ze contact had met de moeder van een van de slachtoffers. Wellicht gaat het om dezelfde moeder die Story eerder kon interviewen.

Lees ook  Dit is de duurste Frikandel van Nederland, zou jij ‘m kopen?

Yvonne zegt niet bang te zijn voor een rechtszaak. “Loop ik hierin gevaar? Ik denk het eerlijk gezegd niet. Ik ben zeer bewust en strategisch met dit proces omgegaan.

Ik heb de strafbare feiten nooit benoemd, dus hoewel ik het vreemdgaan in geuren en kleuren heb verteld, heb ik me over het strafbare feit niet uitgelaten.”

Eerste bewijzen
De roddelqueen zegt dat ze altijd bewijzen heeft vooraleer iets naar buiten te brengen. Dat is ook nu het geval.

“Ook omdat ik bij elke roddel denk: stél die persoon klaagt me aan, wat heb ik dan als bewijs?” Ze vervolgt:

“Voordat ik ‘zomaar’ iets post, kunnen jullie ervan uitgaan dat ik een mapje heb op mijn computer met daarin talloze bewijzen.”

Lees ook  Zo te zien had Anna Nooshin het behoorlijk koud op deze foto!

Het is Yvonne menens. Moest Marco haar voor de rechter slepen, is ze er helemaal klaar voor.

“Mocht het zo zijn dat ik wellicht al een half jaar contact zou hebben met een slachtoffer en haar moeder en mocht het zo zijn dat zij mij bewijs hebben geleverd van een strafbaar feit, maar ik dit niet naar buiten kon brengen omdat ik hun vertrouwensband met mij niet wil beschadigen, (…) maar jij zou mij tóch aanklagen (…), dan zou dat voor mij een ideale situatie zijn.”

Ze besluit met dreigende woorden aan Marco: “Ik kan me niet voorstellen dat je dat risico zou willen lopen, maar mocht het zo zijn, dan ben ik klaar voor jou.”

Wetenschap bewijst: snoozen is een teken van intelligentie

Wordt Diederik Gommers de opvolger van De Jonge als minister?