in

Edward (39) kwam nooit terug van avondje stappen, zussen delen hartenkreet

Zoekexperts van het Veteranen Search Team zijn op zoek naar de vermiste Edward Reilly (39) uit Almere.

De van oorsprong Ierse man ging op de avond van 17 op 18 februari stappen maar sindsdien ontbreekt ieder spoor. Zijn zussen vertellen aan Hart van Nederland hoe bezorgd ze zijn. “Wij houden van hem.”

“Hij is een geweldige broer en we hopen dat mensen kunnen helpen met informatie over die nacht”, slaakt zus Lisa haar hartenkreet. Het is de nacht dat storm Eunice uitbreekt.

Lees ook  Dode man gevonden op straat

Of dat iets met zijn verdwijning te maken heeft is niet bekend, want alles is nog zeer onduidelijk. Elk beetje informatie kan nu helpen voor zijn drie zussen in Ierland.

Edward werkt al sinds 2018 als service monteur bij Mitsubishi. Hij ging met werkvrienden wat drinken bij café Het Steegje in Almere Buiten, maar is sinds hij om 00.30 uur ’s nachts wegging uit het café nooit meer gezien.

Zoekactie
Onder de hashtag #HelpusfindEdward proberen zijn ouders, broer en drie zussen aandacht te vragen voor de vermissing.

Lees ook  Happy family: André Hazes en Sarah zetten nieuwe stap in relatie

Zijn zus Pauline is momenteel in Nederland om mee te helpen met het zoeken naar Edward. Een groep van zo’n tachtig veteranen is woensdag gaan zoeken naar Edward, zonder succes.

Op de dag van de verdwijning droeg Edward zwarte jeans en een zwarte hoodie met witte tekst op de mouwen.

Hij is dun, ongeveer 1,70 meter, kalend en draagt een bril. In geval van tips kan je bellen met de politie via 0900-8844. Vanuit het buitenland kan gebeld worden naar +31(0)34-3578844.

Grote roep om meer sociale huurwoningen in Nederland: ‘Mijn relatie lijdt, omdat onze dochter bij ons op de kamer moet slapen’

Vrouw schrikt van eigen scheet en ramt gezondheidscentrum met auto