in

Dronkaard laat gewond zoontje (2) thuis achter op bank na veroorzaken ongeval

Bij een verkeersongeluk in het Zeeuwse Axel bij Hulst is een 2-jarig jongetje gewond geraakt. De bestuurder van een over de kop geslagen auto sloeg na het ongeval op de vlucht en nam het kindje dat bij hem in de auto zat mee naar een woning, iets verderop. De politie heeft de vader aangehouden. Hij bleek onder invloed van drank en drugs.

De man sloeg gistermiddag met zijn auto over de kop op de Graaf Jansdijk in Axel. Toegesnelde agenten hoorden van omstanders dat er een man en een kind in de auto zouden hebben gezeten.

Lees ook  Vrouw opgepakt nadat ze gezichtje van kleuter met bleekwater zou gewassen hebben

De verdachte bleek uiteindelijk in een woning iets verderop te zitten. Bij het zien van de politie ging hij er via de achterdeur vandoor en ging na een paar honderd meter een sloot in. Hij verdween daarbij uit het zicht van de agenten.

Verscholen in riet
Na een korte zoektocht, waarbij de agenten gebruik konden maken van een motorboot van een omstander, bleek de man zich te hebben verscholen in het riet. Hij werd uit het water gehaald en moest een alcohol- en drugstest afleggen, die waren allebei positief.

Lees ook  Vrouw sticht brand in eigen appartement in Almelo en wordt door politie en arrestatieteam uit huis gehaald

Terwijl de verdachte er vandoor ging bleek in de woning het kind, dat volgens de politie vermoedelijk ook in de auto zat, op de bank te zitten. Het jongetje was gewond en moest nagekeken worden door ambulancepersoneel.

Slecht aanspreekbaar
Op het politiebureau is bloed bij de man afgenomen. Volgens de politie was de man dusdanig onder invloed dat hij slecht aanspreekbaar was. Hij is uiteindelijk vrijgelaten en wordt op een later moment verhoord.

Man richt vuurwapen op kind vrijmarkt in Arnhem omdat deal niet door gaat

Vrouw overleeft val in 25 meter diepe mijn na verkrachting en duw, hoopje sneeuw bood redding