in

Drietal pakt 82-jarige vrouw hard aan

Ze kwamen zogenaamd een tasje met eten brengen. Twee vrouwen en een man drongen de woning binnen van een 82-jarige vrouw aan de Jalonstraat en pakte haar na een duw ook nog hardhandig beet. De politie is op zoek naar deze drie lafaards.

Het was tussen 19.30 en 20.00 uur donderdagavond toen een vrouw met een map onder haar arm en een ‘tasje eten’ aanbelde.

De bewoonster zag er geen kwaad in en deed open. Opeens was er ook een grote man bij en samen dwongen ze de vrouw om de keuken in te lopen.

Lees ook  Man meegesleurd in auto, beroofd en achtergelaten in een dorp

Ze heeft het daar op een gillen gezet en op dat moment kwam er een tweede vrouw uit haar slaapkamer.

De bewoonster wilde naar de voordeur lopen, maar werd opzij geduwd en hardhandig beetgepakt door de man en vrouw. Uiteindelijk zijn ze er alle drie van door gegaan.

Waarschijnlijk is er niets weggenomen, maar is de bewoonster wel behoorlijk van slag en heeft er lichte verwondingen aan over gehouden. De politie is een onderzoek gestart naar deze laffe overval en bekijkt de camerabeelden.

Lees ook  17-jarige dood na steekpartij, moeder gewond

Alle informatie is welkom
Heeft er iemand iets gezien van deze drie personen, eerder op de avond of misschien bij het weggaan? Heeft u misschien camerabeelden?

Al die informatie is belangrijk voor het onderzoek. Het blanke drietal is rond de 25 jaar, de ene vrouw is wat kleiner dan de andere vrouw, alle drie praatten ze Nederlands.

Wellicht was er één van de vrouwen van Slavische afkomst. Info? Bel 0900-8844 of tip gemakkelijk via het formulier. Anoniem bellen kan ook, op 0800-7000.

Man van 83 zwaargewond na aanrijding, dader gevlucht

Agente doodgestoken bij politiebureau buiten Parijs