in

Door borstkanker getroffen Chimène van Oosterhout krijgt dramatisch nieuws te horen

Wanneer Chimène van Oosterhout ’s morgens in de spiegel kijkt, ziet ze tot haar blijdschap dat haar mooie bos haar weer terugkomt. Maar de chemobehandelingen die nodig waren om de borstkanker te bestrijden, hebben veel sporen nagelaten.

Chimène van Oosterhout (57) maakt een lood-zware periode door. De presentatrice, die vorig jaar augustus voor de derde keer werd getroffen door borstkanker, moet eerdaags voor controle naar het zie-kenhuis. Daar hoort ze of de behandeling is aangeslagen. Maar ze vindt het moeilijk om vertrouwen te hebben. ‘Mijn hele lichaam doet pijn,’ vertelt Chimène aan Story.

Lees ook  Nieuwe liefde Martien Meiland is deze BN’er

‘Met beleid’
‘Door de chemo heb ik als bijwerking botontkalking gekregen. En dat merk ik aan alles. Wanneer ik ’s morgens uit bed wil opstaan, moet ik dat echt met beleid doen. Ik kan niet meer, zoals een paar maanden terug, even snel opstaan en naar de badkamer lopen. Ik moet daar echt de tijd voor nemen. Ik lijk dan net een oude vrouw.

Lees ook  Baby doodgebeten door gezinshond in Engeland: “Hij dacht dat het speeltje was”

En wanneer alles zo’n pijn doet in mijn lichaam, kijk ik ook niet echt met vertrouwen uit naar de controles. Ik voel zoveel in mijn lichaam. Ik wil niet aan het ergste denken, maar je kunt het bijna niet voorkomen…’

Forum-leider Baudet noemt ongevaccineerden ‘de nieuwe Joden’

Man met biertje in de hand geflitst met 120 km/u op motorkap