in

Dochtertje van Robert Doornbos en Chantal Bles met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis

Robert Doornbos en Chantal Bles hebben het erg zwaar de afgelopen tijd. Hun dochtertje Jada is namelijk ziek en moest met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis.

De twee hebben op zijn zachtst gezegd de afgelopen tijd erg veel pech gehad en de pech bleef zich maar opstapelen tot het punt dat hun dochtertje Jada moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Ze hebben dit droevige nieuws via Instagram laten weten met het volledige bericht:

Lees ook  Myrella (11) door stiefvader met meer dan 20 messteken om het leven gebracht

“De reden dat het de afgelopen dagen zo stil was bij ons op instagram is omdat we met spoed werden opgenomen met onze lieve Jada. 💜 Dit keer door een dubbele buikvirus dat haar bijna fataal werd. 🥺 Ze was totaal uitgedroogd binnen enkele uren waardoor zij in een voorstadia zat van een shock….

Dit kan heel ernstig zijn. We zijn enorm geschrokken en moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen. Jada heeft een engeltje op haar schouder en is zelf zo krachtig 🌈alles is nu stabiel.

Lees ook  Onderzoekers: mensen die emoji's gebruiken wippen meer

Nu herstellen zodat ze weer lekker kind kan zijn. #samensterk dankbaar voor alle specialisten die wij hebben in ons land en dankbaar dat wij zoveel steun om ons heen hebben en elkaar @robertdoornbos dank voor alle lieve vragen of het wel goed met ons ging 🥰”

Dit is het grote geheim wat Jeroen Rietbergen en Linda de Mol samen hadden

John de Mol wist in 2019 van gedrag Rietbergen: ‘Ik moest mij inhouden hem niet op zijn bek te slaan’