in

Dit is het grote geheim wat Jeroen Rietbergen en Linda de Mol samen hadden

Linda de Mol waarschuwde Nederland eerder voor de GRIJPGRAGE HANDEN van mannen die gedreven worden door lust! Handen zoals die van haar eigen partner, Jeroen Rietbergen.

Is het ‘horen, zien en zwijgen’ binnen de familie De Mol? Het heeft er alle schijn van. Linda zou niet volledig op de hoogte zijn geweest van de sexcapades van haar echtgenoot. Niet volledig, maar wel een beetje.

Jeroen Rietbergen liet weten dat hun relatie jaren terug al eens een deuk had opgelopen: ,,De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd, heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen.” Dít nieuwe schandaal rond The Voice was de druppel voor Linda. Ze wees Jeroen opnieuw de deur.

Grensoverschrijdend
,,Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zoveel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had (…) Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Is Linda oprecht als ze zegt dat ze van veel zaken geen weet had?

Lees ook  Vrouw (65) steelt ambulance om uit verzorgingshuis te ontsnappen

Neefje Johnny (die ook van niets wist) liet weten dat zijn vader mogelijk wél op de hoogte was van het grensoverschrijdende gedrag van Jeroen. Als dat zo was, verzweeg John de Mol die praktijken dan voor zijn bloedeigen zus? Of wist Linda wel degelijk meer dan ze nu wil toegeven?

,,Mijn blouse”
Het kan best zijn dat Linda zich snel heeft gerealiseerd dat haar reputatie en geloofwaardigheid in het geding zouden komen als ze Jeroen níet de deur zou wijzen. Immers, eerder besteedde ze in haar magazine LINDA. aandacht aan het MeToo-fenomeen.

Ze bleek zelfs ervaringsdeskundige. Ze vertelde dat ze als vijftienjarig meisje is aangerand, dat gebeurde in de brandgang naast haar huis. ,,Zijn handen waren overal. Hij rukte mijn blouse kapot. Het is dat een vriendinnetje het zag gebeuren en zo begon te gillen dat hij me losliet.”

Lees ook  Extreme coronamaatregelen: “Wat ons deze winter te wachten staat, zal niet leuk worden”

Vernederend
Linda merkte destijds op dat seksueel overschrijdend gedrag en misbruik ‘overal’ en ‘op heel grote schaal’ plaatsvinden. Ze pleitte onder andere voor betere educatie op scholen: ,,Kinderen leren de biologische feitjes en worden gewaarschuwd voor ongewenste zwangerschappen en geslachtsziektes, maar met elkaar praten over wanneer iets ongewenst is of wat als onprettig of bedreigend of vernederend wordt ervaren, ho maar.’’

Hoop leed
Heeft Linda dat gesprek over ongewenste intimiteiten nooit gevoerd met haar eigen echtgenoot? Zoals broer John kennelijk nooit iets tegen haar heeft gezegd over Jeroens wangedrag bij The Voice? Het is jammer dat dergelijke zaken binnen de familie De Mol onbesproken blijven, een goed gesprek had een hoop leed kunnen voorkomen.

Ben je gevaccineerd en toch besmet met covid? Dit zijn de symptomen

Dochtertje van Robert Doornbos en Chantal Bles met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis