in ,

Dit is de bloedmooie nieuwe vriendin van Lewis Hamilton

Je houdt van hem of je haat hem: Lewis Hamilton. Bij veel oranje-fans (lees Max Verstappen-fans) ligt hij de laatste weken wat minder lekker.

Het zal Lewis weinig uitmaken, hij is namelijk weer verliefd. Volgens meerdere geruchten (en bewijzen) heeft hij namelijk een relatie met model Camila Kendra. Het is een kwestie van tijd tot de twee hun relatie bevestigen.

Relatie van Lewis Hamilton
Lewis heeft al een track record met mooie vrouwen. Denk aan de prachtige Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls. Ook zou hij een tijdje met Chey uit seizoen 1 van Love Island Nederland & België hebben gedate.

Lees ook  Coop: miljoenenschade door blokkades

Nu is Lewis dus gevallen voor Camila Kendra. Op Instagram posten de twee regelmatig foto’s van hetzelfde uitzicht en heeft Camila een Instagram-highlight van Monaco – en laat dat nou net de woonplaats van Lewis Hamilton zijn. Genoeg bewijs toch?


Wie is Camila Kendra
Camila is een 27-jarige dame uit de Dominicaanse Republiek. Op haar 3e verhuisde ze naar Amerika.

Lees ook  Duitse stad staat blote borsten toe in alle zwembaden: 'Beter voor de gelijkheid'

Ze is professionele model en heeft het goed voor elkaar. Ze heeft namelijk een paar mega contracten met merken en een vermogen van meer dan een miljoen dollar. Zeker geen golddigger dus.

Hieronder hebben we een aantal foto’s van de prachtige Camila op een rijtje gezet:

Iedereen hoopt dat het nooit zal gebeuren met prinses Amalia: ‘Groot drama voor heel Nederland’

Pijnlijk: Zeurende Sylvana Simons door kamervoorzitter gemute tijdens debat!