in ,

Dít is alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film Ferry

Kon jij geen genoeg krijgen van de Brabantse Ferry Bouman in de serie Undercover? Goed nieuws, Netflix dropt binnenkort namelijk de Netflix-film Ferry.

Enne, niemand minder dan Ferry himself onthult al een aantal details over de gloednieuwe film.

Ferry
Frank Lammers kruipt opnieuw in de huid van Ferry aka de grootste drugsbaas van het zuiden. In de Netflix-film Ferry zien we een prequel op het eerste seizoen van Undercover.

In deze film krijgen we alles van Ferry te zien, en speelt het verhaal zich af voordat undercoveragenten Peter en Anouk in the picture kwamen.

In een nieuwe video op het YouTubekanaal van Netflix doet acteur Frank zijn verhaal. “Ik moet jullie allemaal heel hartelijk bedanken”, begint hij.

Lees ook  Baby doodgebeten door gezinshond in Engeland: “Hij dacht dat het speeltje was”

“Jullie hebben het afgelopen jaar massaal gezeurd dat er niet genoeg Ferry in Undercover te zien was. Nu hebben ze bij Netflix besloten dat er een film komt en die heet… Ferry.”

Details over de film
Wat we precies kunnen verwachten? Daar wil Frank wel het een en ander over loslaten. Zo was menig fan benieuwd of er wel genoeg Ferry in de film te zien is.

“Duh, het is een prequel over Ferry”, legt hij uit. Of we daarnaast ook weer mogen genieten van Danielle Bouman oftewel actrice Elise Schaap? “Wat is Ferry zonder zijn Danielle? Dus, ja.”

Lees ook  Vijf kinderen omgekomen nadat springkussen metershoog de lucht in vliegt

Ook oude bekenden maken hun comeback in de nieuwe film. “Wat het leuke is aan een prequel, is dat mijn oude overleden vrienden weer terugkeren. Dus mijn vriend John is back.”

Wanneer we precies kunnen genieten van de serie? Daar kan de acteur nog niets over loslaten. “Jullie moeten nog heel even geduld hebben tot het allemaal zover is.

De precieze datum volgt nog, maar dan heb je in ieder geval genoeg tijd om je voor te bereiden. Om pilsjes te kopen en worstenbroodjes in te slaan.” Oke, Ferry. We can’t wait.

Vrouw (23) steekt huisgenoot in schouder

Net binnen: Mocro Maffia krijgt vierde seizoen – BEVESTIGD!