in ,

Dit gebeurt er met je als je Coca-Cola Light drinkt

Coca-Cola één van de meestgedronken drankjes op aarde. Miljarden mensen kennen het merk en een groot deel ervan drinkt het dagelijks. Veel ervan kiezen tegenwoordig voor Coca-Cola Light, gezoet met zoetstoffen.

Maar wat doet Coca-Cola Light nu eigenlijk met je lichaam? Ik zocht het uit.

Al voordat je drinkt
Coca-Cola Light heeft al voordat je gaat drinken een effect op je lichaam. Je krijgt namelijk zin in een knotskoud blikje Coca-Cola Light omdat het teringlekker is.

Al bij de eerste slok
De combinatie van een geheim mengsel van kruiden, een wat zoete smaak, het koolzuur en de perfecte temperatuur van het drankje, geserveerd in een handzaam blikje met precies de juiste inhoud, zorgen voor een intens geluksgevoel. De perfecte verfrissing maakt je dag direct een stukje beter.

Eerste 10 minuten
De cafeïne doet z’n werk en je wordt wat alerter. Precies wat je nodig had omdat je de dag ervoor nogal wat stress had en laat bent gaan slapen. Nu kun je er weer tegenaan op je werk.

Lees ook  Poserend boefje opgepakt na foto op motorkap van politiewagen

Na 20 minuten
Je realiseert je dat die Coca-Cola Light je lichaam prima heeft gehydrateerd. Je voelt je een stuk beter en boert die heerlijk kruidige smaak nog maar eens op.

Je roept na die boer ‘en schaatser!’ en iedereen op je afdeling geboren voor 1988 lacht.

Na 30 minuten
Een half uur nadat je het blikje Coca-Cola hebt gedronken, ben je behoorlijk trots op jezelf. Je hebt namelijk gekozen voor de Light variant, dus heb je je lichaam gevuld maar geen calorieën gedronken. Zelfs je honger is iets gestild.

Na 40 minuten
Je wipt het lipje van het blikje af en gebruikt het blikje als afvalbak.

Na 50 minuten
Je krijgt weer een beetje dorst en denkt na over hoe gelukkig je was na dat blikje Coca-Cola Light.

Lees ook  Moskeevrijwilligers uitgescholden tijdens test voor gebedsoproep

Na een uur
Je collega neemt uit de kantine een nieuw blikje Coca-Cola Light mee en terwijl je het knotskoude blikje Coca-Cola Light drinkt, droom je over je sixpack die je sowieso gaat krijgen want je bent geen idioot die calorieën drinkt en ook geen debiel die bang is voor zoetstoffen.

Na drie uur
Als je thuiskomt, ga je naar www.energiekevrouwenacademie.nl en reageer je onder een willekeurig artikel dat ze niet goed bij hun hoofd zijn en neem je je derde blikje van de dag.

Na zes uur
Je laat de lekkerste boer van de dag.

Bijna net zo lekker als die andere boer, Jelmer de Boer.

Vrouw denkt een puistje onder haar ogen te hebben maar dit blijkt huidkanker te zijn

Zo hou je jouw jongeheer groot en sterk