in ,

Dionne Stax deelt ondeugende foto’s uit haar Peaky Blinders-shoot

Een poosje geleden heeft Dionne Stax model gestaan voor Jan Magazine, een Glossy die zich richt op vrouwen van 30 jaar en ouder.

Maar wanneer een vrouw als deze presentatrice voor de camera gaat staan heeft half mannelijk Nederland natuurlijk ook ineens interesse in zo’n blad.

Dionne Stax deelt foto’s
Gelukkig hoeven we er niet voor naar de winkel, er zijn genoeg foto’s online verschenen. De eerste foto’s verschenen al op 10 november op haar Instagram-account. Ze schreef daarbij:

“Wat was 2020 voor een jaar voor jou?” vroeg Nathalie Huigsloot mij op een maandagmorgen in een café in Amsterdam. Tsja, stamelde ik, bewogen…

Lees ook  Verlamde hond gedumpt tussen afval – zijn poten waren vastgebonden

Het werd een gesprek over de liefde, die soms zo mooi kan zijn en soms veel pijn doet. Over vriendschappen en steun uit onverwachte hoek. En over mijn lieve, dappere moeder van wie ik zielsveel houd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Ze vervolgt met: “Deze maand te lezen in het decembernummer van Jan Magazine. En dan mocht ik ook nog eens een gave shoot doen in peaky blinders stijl.”

Lees ook  Na*kte man springt op spoor om telefoon te zoeken en legt treinverkeer plat

Maar gelukkig bestaan er altijd nog ‘Throwback Thursdays’ en dus vond de blondine het tijd worden om nog een paar kiekjes op het web te slingeren.

Dankbaarheid is het juiste woord. Onder de nieuwe foto’s staan eerder geplaatste foto’s die je vast ook nog wel even wil bekijken:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gedupeerden toeslagenaffaire teleurgesteld in verkiezingsuitslag: ‘Voelt als middelvinger’

Man beëindigt leven bejaarde moeder en gooit zichzelf uit raam