in

Dennis Schouten date met transgender-vrouw

Dennis Schouten is altijd heel open over zijn liefdes- en s*ksleven geweest, en in de nieuwe Roddelpraat aflevering vertelt Dennis als een open boek over zijn laatste date met een vrouw die hij op de app Clubhouse had ontmoet.

Date
“Er was een meisje uit Zeeland waar ik dan af en toe mee sprak via de app en we hadden het heel gezellig”. Omdat Dennis in Almere woont en zij helemaal in Zeeland, verwaterde dat contact tot zo’n twee weken geleden.

Dennis kreeg toen namelijk een appje van de dame, en zij vertelde hem dat ze nu ook in Almere woont. De twee wilden elkaar daarom graag zien, en voordat dat zou gebeuren vroeg Dennis haar of hij iets voor haar bij de supermarkt kon halen. Voordat hij dit deed, wilde zij hem echter nog wat vertellen doormiddel van een spraakbericht, die hij in de show liet horen.

Lees ook  Jos B. praat over Nicky Verstappen, houdt vol dat de jongen al dood was

Contact
“Ik wilde dit even vertellen en niet typen want ik vind dat belangrijker. Het ding is: ik ben transgender en ik dacht altijd dat jij dit wel wist maar weet het nu niet zeker” zegt ze. “Ik weet dat jij een paar uitspraken over transgenders hebt gedaan, en ik snap dat je nu niet verder wil. Als vrienden kan het ook voor mij, maar het is meer hoe jij er naar kijkt.”

Volgens Dennis stond zijn wereld toen ‘op zijn kop’, en noemt hij het een ‘dondersslag bij een heldere hemel’. Jan snapt alleen niet waarom hij niet naar hoe toe is gegaan. “Die drie minuten dat je op haar ligt heb je het niet in de gaten” zegt hij. Dennis zegt dat het maar net ligt aan ‘hoe ver diegene in de verbouwing is’, waarop hij vertelt dat zijn date geen geslachtsoperatie heeft gehad.

Lees ook  'Ruinerwoldvader' krijgt huisverbod opgelegd, veiligheid kinderen in geding

Die avond was hij met een vriend, en vroeg hij of zij ook langs wilde komen om elkaar even netjes te ontmoeten. Dat gesprek liep echter niet heel soepel, en daarom kwamen de twee tot de conclusie dat ze het daarbij zouden laten.

Fijn: Zusje plaatst foto van zus op Facebook terwijl ze aan het bevallen is!

Zo gaat het nu met Máxima na haar ongeluk