in

De Huizenprijzen schieten omhoog! Maar deze prachtige huizen worden binnen 6 uur gebouwd en kosten ongeveer 25.000 euro!

Wie momenteel actief bezig is op de huizenmarkt of het economische nieuws volgt, weet dat de huizenprijzen momenteel de pan uit rijzen.

Steeds normaler wordt het om boven de vraagprijs te bieden. Nog even en we spreken van een schaarste omdat er bijna meer vraag dan aanbod is.

De rente staat nog steeds laag, daarom is het gunstig om nu een huis te kopen, maar je wil natuurlijk niet te veel voor een woning betalen, want wie weet hoe de markt er over 10 jaar uitziet.

Lees ook  Rutte: Het einde van corona is nabij: COVID19 wordt een griepje

Deze huizen, bedacht door de Italiaanse Renato Vidal kosten ongeveer 25.000 euro en worden als een soort bouwpakket geleverd.

Het MADI-Huis wordt geleverd in een flatpack en kost minder dan 6 uur om te bouwen. De huizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die even lang meegaan als een gewoon huis.

Lees ook  Ziekenhuis deelt longfoto van man die AstraZeneca weigerde en heel ziek werd

Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar met prijzen variërend tussen de 25.000 en 60.000 euro. Misschien is dit wel de oplossing voor de huidige (prijzige) woningmarkt!

Tienjarige jongen dood aangetroffen in koffer

Papendrechtse steekt haar man dood, terwijl zoontje boven speelt: ‘Opeens zat het mes erin’