in

Dit zijn de knappe vrouwen van de VDD

Na volgende week is er een grote kans dat Mark Rutte niet meer de leider van Nederland is. Maar Mark heeft al een idee wie hem gaat opvolgen.

Volgens hem wordt de volgende premier een van de vrouwen uit de top 5 van de VVD. Die vrouwen zijn trouwens ook de reden dat Mark zelf geen vriendin kan vinden.

Voor een man die zijn praatjes altijd paraat heeft, is het Mark gek genoeg nooit gelukt om aan een vriendin te komen.

Heeft hij dan geen behoefte aan een vrouw om zijn leven mee te delen? Misschien ook niet, want Mark dealt al elke dag met vier sterke vrouwen waar hij alles mee deelt.

Je kan je voorstellen dat hij na zo’n lange dag helemaal geen behoefte meer heeft aan nog een vrouw. Waarschijnlijk zit Mark veel liever in zijn luie stoel met een drankje en wat goede muziek.

De vrouwen van Mark
Mark Rutte hoeft helemaal geen vriendin. Voor steun en toeverlaat kan hij namelijk gewoon bij zijn VVD-vrouwen terecht.

Autonome, niet-traditionele vrouwen waar we de komende maanden en jaren nog van gaan denken ‘wow, wat een energie en talent’.

Dat is tenminste hoe Mark zijn vrouwen omschrijft. Maar waarvoor kan Mark nou precies bij zijn VVD-vrouwen terecht?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VVD (@vvd)

1. Tamara’s adviezen
Tamara van Ark is de rechterhand van Mark. Ze heeft dan ook zijn stem in the pocket de komende verkiezingen.

Lees ook  Gavin (28) komt om na botsing op tractor: “We gaan hem allemaal zo hard missen”

En het is te zien waarom. Tamara is een sterke vrouw met een indrukwekkende carrière. Van wethouder, naar de sociale dienst, lid van de tweede kamer en uiteindelijk staatssecretaris.

De volgende logische stap is dan ook minister-president. Met zo’n serieuze vrouw aan boord heeft Mark dus altijd een luisterend oor als hij met een lastige politieke situatie zit.

Ook houdt Tamara van koken en bezoekt ze graag rommelmarkten, dus als Mark een keer een dagje eropuit wil kan hij met zijn nummer twee gezellig de rommelmarkten van Nederland afstruinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tamara van Ark (@tamara_van_ark)

2. Borrelen met Sophie
Sophie Hermans is een vrolijke vrouw. Iemand die houdt van gezelligheid, maar af en toe een tikje ongeduldig kan zijn.

Koffiedrinken, lunchen en borrelen doet ze graag. Als Mark dus een gezellig avondje tegemoet wilt gaan kan hij Sophie opbellen.

Ook als hij zin heeft in een spelletje, daar is Sophie erg goed in. Ze deed namelijk mee aan De Slimste Mens en werd daar zelfs een keer de slimste van de dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Hermans (@sophietmhermans)

3. Lachen met Bente
Bente Becker is de woman to watch. Binnen politiek Nederland is ze een favoriet als mogelijk opvolger van Mark.

Lees ook  OM van Spanje seponeert mishandelingszaak Lil’ Kleine, Jaimie Vaes onderweg naar Nederland

En het is te zien waarom. Ze is een harde werkster met een flinke dosis humor en sympathie. Ze is inhoudelijk sterk, maar erg eigenwijs.

Iets wat ze zelf enorm toegeeft. Maar dat maakt wel dat ze een interessante vrouw is om een goed gesprek mee aan te gaan.

En daar vult ze dan ook haar dagen mee, met vele gesprekken, interviews en debatten. Als Mark dus toe is aan een goed gesprek en een beetje lachen dan kan hij bij Bente aankloppen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bentebecker (@bentebecker)

4. Ontspannen met Dilan
Dilan Yesilgöz is een van de rijzende sterren van de VVD. Deze vlotte dame houdt van praten en gezelligheid, maar staat haar mannetje wanneer nodig.

Daarom is ze ook een van de vaste gezichten van de Facebook-ochtendshow van de VVD Koffie Met. Dilan is daarbij heel modern. Zo kon je haar laatst bekijken terwijl ze een videogame speelde op Twitch.

Zo zorg je dat een uitgebloeide orchidee weer bloemen krijgt

Hugo de Jonge: “Geen zorgen voor mensen die al zijn ingeënt met AstraZeneca”