in

Coronakeet van huisarts bekogeld met stenen, ruimte bezaaid met glas

Een keet waarin mogelijk met corona besmette patiënten worden behandeld in Elsendorp in Noord-Brabant, is afgelopen nacht vernield. Meerdere stenen zijn door de ruiten gegooid. De politie onderzoekt de zaak.

Doktersassistente Bianca Bens zag als één van de eersten de ravage in de ruimte. “Ik zag het gelijk toen ik met de auto aankwam bij de praktijk vanmorgen.

Binnen lagen een stuk of zes stenen.” In de keet, die op het terrein van Medisch Centrum Middenpeel staat, worden mensen behandeld met coronaklachten. Op die manier hoeven patiënten niet de praktijk in.

Lees ook  Omikron heeft deze vage symptomen: Let dus goed op!

Kwajongensstreek
Bianca heeft zelf de troep opgeruimd. Ze vindt het vervelend dat er veel schade is, maar kan zich niet voorstellen dat het een gerichte actie was op de coronakeet.

“Ik denk eerder dat het een kwajongensstreek was.” De speciale behandelruimte staat al een jaar in het Brabantse dorp en tot afgelopen nacht was er nog niks anders geks gebeurd.

Lees ook  Oma ernstig gewond na ongeval, fietser gevlucht

Patiënten zullen maar weinig van de vernieling merken. “Gelukkig stond er vandaag niemand op de planning, mensen die begin volgende week zullen gewoon in de ruimte worden behandeld, maar dan met de luiken dicht.” Later in de week komt een glazenzetter om de laatste schade te herstellen.

Zien: Héél intieme privé-foto van André Hazes én Sarah van Soelen gelekt!

Nieuwe trend – Vrouwen wassen haar in toilet voor mooie glans (video)