in ,

Cipier vliegt 7 maanden in de cel nadat ze s*ks had met gevangene terwijl 11 anderen toekeken

Maak kennis met de 27-jarige Tina Gonzalez. Deze vrouwelijke cipier uit Californië heeft net te horen gekregen dat ze zelf 7 maanden achter de tralies vliegt en nooit nog in een gevangenis mag werken. De redenen hiervoor zijn toch behoorlijk opvallend te noemen.

Een gat in haar broek om extra makkelijk s*ks te hebben
Zo had Tina zeer vaak s*ks met één van de gevangene die ze onder haar hoede had. Meer zelfs, om het extra gemakkelijk te maken en dat het wat sneller kon gaan, had ze blijkbaar speciaal een gat in haar broek gemaakt.

Lees ook  Koning Winter laat zich ruiken - Enorm koud weer op komst!

Inventief was ze in ieder geval wel om zoveel mogelijk s*ks hebben. Tina vond kijklustigen trouwens ook helemaal niet erg.

Zo zou ze één keer s*ks hebben gehad met een crimineel terwijl 11 andere gevangenen ondertussen rustig mochten toekijken naar het spektakel.

Daar stopt het trouwens niet. Blijkbaar had ze ook vaak s*ksueel expliciete conversaties met haar favoriete gevangene aan de telefoon.

Ze stond zo zot van hem dat ze hem ook een smartphone heeft gegeven en zelfs scheermesjes.

Lees ook  YES! Zaterdag is het weer DE dag van het na*kt tuinieren - Wie doet er mee?

En nee, deze waren wellicht niet omdat zijn scheermes een beetje bot was. Ze werd uiteindelijk betrapt omdat een ander gevangene het bijzondere koppeltje verklikt heeft.

De rechter was dus niet mild voor haar en veroordeelde haar tot een celstraf van 7 maanden. Ze kan wel door goed gedrag vervroegd vrijkomen ergens in de loop van oktober.

Volgens sommige mensen een veel te lichte straf. Moest dit een mannelijke cipier in een vrouwengevangenis zijn geweest dan had de straf veel zwaarder geweest volgens heel wat mensen.

Pikant gerucht: Matthijs van Nieuwkerk ging met alle stagiaires naar bed

Niet twee meisjes maar de politie komt opdagen bij afspraakje Haaksbergenaar (54) voor ‘triotongzoen’