in ,

Chantal Janzen heeft een ‘fetisj’ met haar wasmand

Ze is compleet verknocht aan een huishoudelijke taak. Waar de één gek is op series kijken en de ander verknocht is aan een bepaalde soort plezierige activiteit, heeft Chantal Janzen een andere favoriete bezigheid.

De presentatrice is gek op een huishoudelijke taak en noemt het in haar eigen magazine zelfs een fetisj.

Wasmiddel
Huishoudelijke taken: we zien het meer als een plicht dan een hobby. Toch kan Chantal Janzen er behoorlijk wat plezier uit halen.

In haar editorial voor &C vertelt Chantal dat het doen van de was voor haar een ultiem geluksmoment is.

Lees ook  18 Transformaties van vrouwen die in echte koninginnen veranderen

Ze is verzot op wasverzachter en kan naar eigen zeggen genieten van een lege wasmand. “Ik kan dus best wel genieten van een lege wasmand”, deelt Chantal.

Haat-liefdeverhouding
Behalve het feit dat Chantal gek is op wassen, heeft ze er af en toe ook een hekel aan. “Het enige probleem met deze fetisj is dat ik het logische vervolg intens haat, want opvouwen vind ik zeer stom”, stelt Chantal vervolgens.

“In een ideale wereld mag ik al mijn kleding zorgvuldig sorteren, in de wasmachine proppen, het er heerlijk geurend uit halen, gelukzalig naar de lege wasmand staren en dan gooi ik m’n kleren, hup, zo in de kast. Niet gevouwen, maar dubbelgeklapt als het ware.”

Lees ook  Nederlandse (29) verongelukt in Oeganda: ’Ze had een enorme liefde voor kinderen’

Trucje
Het gedeelte van de ‘heerlijk geurende was’ snappen we, en de haat-liefdeverhouding snappen we ook. Heb je net als Chantal ook een hekel aan strijken?

Hang je schone was dan eens op in de badkamer terwijl je een douche neemt óf stop het kledingstuk even in de droger. Wedden dat je helemaal niet meer hoeft te strijken.

Geniet nog even van de zon, extreme kou op komst in meivakantie

Meisje zeer ernstig na botsing met vrachtwagen