in

Buitenkansje: Verrot hoekhuis op Funda voor maar 1.000.000 euro!

Een rijtjeshuis aan het einde van een rijtje, een hoekhuis dus. Niets meer en niets minder, op Funda. Dit hoekhuis staat in Amsterdam Noord en heeft iets meer dan 100 vierkante meter woonoppervlak. Daarnaast heb je ongeveer 700 vierkante meter tuin. Nu ga je natuurlijk al denken, dat zal vast heel duur zijn omdat het in de hoofdstad ligt.

Zal het 500.000 euro zijn, misschien 600.000 of misschien zelfs 700.000? Of zijn we nu tever doorgeschoten en slaan we de plank hier volledig mis aangezien het huis echt op instorten staat. Juist, je slaat de plank volledig mis. Dit huis kost je namelijk maar liefst 1.000.000 euro. juist, je moet miljonair zijn, op papier dan, om in dit huis te kunnen wonen. Van de buitenkant ziet het er al verschrikkelijk uit, maar de binnenkant is nog erger. Ga jij der nieuwe eigenaar worden van Buiksloterweg 13 in Amsterdam? Nee? Wij ook niet!

Lees ook  Ouders van doodgereden Anouk strijden voor hogere straffen voor verkeershufters

De prijzen rijzen de pan uit op Funda!
De omschrijving: “Bijzonder object voor wie een eigen invulling wil geven aan zijn woonwens binnen de A10 van Amsterdam. Net over het IJ staat dit hoekhuis dat is gebouwd in opdracht van Rijkswaterstaat in 1927. Het is gelegen in een beschermd stads- en dorpsgebied met cultuurhistorische waarde. De huis met aanhorigheden ligt op een perceel van 700 m² eigen grond met aan de achterzijde een eigen steiger.

Lees ook  Man smeert poep in gezicht vrouwen

De achtertuin is gelegen op het westen en meet maar liefst ca. 40 meter diepte en ca. 13 meter breedte tevens er is een voortuin. Het geheel is gelegen aan een rustige doodlopende straat aan het Willemsluizencomplex. De woning heeft een woonoppervlakte nu van 105 m² en diverse bijgebouwen. De locatie is uniek en geeft een schatplichtigheid om hier een mooi, milieuvriendelijk gezinshuis te realiseren op korte afstand van het Centrum van Amsterdam.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Man sterft 48 uur na bezoek aan strand door infectie met vleesetende bacterie

Fijn: Zusje plaatst foto van zus op Facebook terwijl ze aan het bevallen is!