in

Brunette gooit borsten in de strijd om mannen te pakken

Figuurlijk dan…

Niet-single mannen die een zwak momentje beleven, wat willen flirten en stiekem snel een ‘DM’-tje willen sturen naar een hete truffel op Instagram, letten nu maar beter op: mogelijk betekent het achternalopen van jouw oorlogsgerief, het einde van jouw relatie.

Zo is de 28-jarige rondborstige en bloedhete Paige Woolen uit Los Angeles op oorlogspad. De ravissante dame laat zich tegenwoordig door andere vrouwen inhuren om te laten testen of hun man aan de verleiding van een wulpse dame kan weerstaan.

Lees ook  Yolanthe poseert in álleen een te kleine visnetje voor fijn kiekje!

“Ik ben op het idee gekomen om dit te doen nadat ik veel berichten kreeg van mannen die in hun profielfoto hun vrouw en soms zelfs kinderen hadden staan”, aldus de jager die naar eigen zeggen ook versteld staat hoeveel mannen zich als een makkelijke prooi laten vangen.

Ze deelt haar ervaringen (en chats) ook op een aparte Instagram-pagina, ‘dudes in the dm‘. Laf? Nobel? Tekort aan aandacht? Wie zal het zeggen, maar een verwittigd man, is er twee waard. En zeg nu zelf, wie zou er zonder verwittiging niet intrappen?

Lees ook  ‘Temptation’-Pommeline viert haar verjaardag in deze PIKANTE outfit (foto’s)

Man pleegt zelfdoding na zwaar kindermisbruik

Tweetal ernstig gewond nadat pitbull hen bijt, toegesnelde buurtbewoners slaan dier dood