in

Britt Dekker ook slachtoffer van misbruik doet schokkende onthulling: ‘Ik werd er heel ongemakkelijk van’

Gisteren was Britt Dekker te gast in de talkshow VI Vandaag om te praten over de onthullingen die BOOS deed over het misbruik bij The Voice.

Britt begon haar tirade met te zeggen dat Ali B echt ziek in zijn hoofd is. Ze heeft weleens met Ali B gewerkt en vond hem altijd al een kwal. Hij deed echt of hij de koning was, aldus Britt.

Maar nog schokkender was toen presentator Wilfred Genee aan Britt vroeg of ze zelf weleens iets heeft meegemaakt zoals bij de slachtoffers van the Voice is gebeurd.

Lees ook  Zwolse brievenbusbom lijkt wraakactie: menselijk weefsel zat tegen muren en plafond

En daar werd Britt een beetje ongemakkelijk van. Ze begon een beetje te haperen en te zeggen dat ze het daar niet over wilde hebben.

Maar Wilfred drong aan en uiteindelijk zei Britt dat ze inderdaad ook zoiets bij RTL heeft meegemaakt. Volgens haar ging RTL daar wel goed met om, want de medewerker die Britt dit flikte werd ontslagen.

Ze wilde er verder niet dieper op ingaan wat er nou precies was gebeurd, maar dat het niet fijn was werd al snel duidelijk.

Lees ook  Dit mag vanaf vandaag weer (en dit nog niet)

Zo zie je maar weer dat de beerput nog veel groter is dan enkel het programma The Voice en RTL waar deze monsters werkte.

Inmiddels hebben we dan ook al verschillende meldingen binnen gekregen van bn’ers die zich echt walgelijk hebben gedragen en waar niemand nog weet van heeft. We zijn dit nu verder aan het onderzoeken, maar geloof ons The Voice was echt alleen het puntje van de ijsberg.

Vrouw opgepakt nadat ze gezichtje van kleuter met bleekwater zou gewassen hebben

Grote zorgen om André Hazes om deze gelekte beelden: ‘Erg verslaafd’